Quantcast

R. Karbauskis: S. Skvernelis supainiojo interesus dėl Vyriausybės užsakytos apklausos

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
TE Skverneliukas nepamiršta kad Seimas NETURI prievolės siūlyti naujajam Prezidentui buvusį premjerą, jis LAISVAS pasiūlyt ir kitą! Ir jei Viktoriukas nenori Seimo pirmininko vietos palikt (sudėtinga su ta apkalta), tai tu JAU atsistatydinęs, taip kad - neturi JOKIŲ garantijų, koalicija LAISVA siūlyt kad ir Kirkilą... jei jau Pranckietis trauktis nenori.

Eva

Eva portretas
Keista. R. Karbauskiui jau nebeįtinka ir S. Skvernelis. O kiek kartų painiojo ir supainiojo reikalų pats "šventasis" R. Karbauskis ? Jis pats nesusipainios intrigose ?

eincvaidrai

eincvaidrai portretas
du broliukai dobiliukai:))

tomas

tomas portretas
Jei Skvernelis nesugebės ar nenorės nutraukti santykių su Karbauskiu, - jo, kaip politiko, reitingai sparčiai kris. Atvirai kalbant, Skvernelis, kaip žmogus, kaip politikas, kaip vadovas žymiai lenkia Karbauskį.

taip

taip portretas
1 kito vertas ir laikas nusimuilinti ir nusiplauti nuo valdlovio nes nepakeiciamu nera tai magnutes statytiniai ir reikia naujo vsd kad isaiskintu kam jie dirba tai prezidento pareiga padekime ir patarkime jam bendrom jiegom laimesim....

Hm

Hm portretas
Man tas Karbauskis kazkaip savo elgesiu labai i boba uznesa..

Manau

Manau portretas
Kad Karbauskis ištysai daro visokias intrygas,kada gi jo tokie išsišokimai bus užtyldyti,argi taip galima jam tą leisti.Jau taip įkyrėjo jo tie posteingavimai.Laikas jam parodyti duris ir kad jas iš kitos pusės uždarytų.Tai nedaro garbės Lietuvai.

Galerijos

Daugiau straipsnių