Quantcast

R. Morkūnaitė-Mikulėnienė „Financial Times“: Lietuva nekeis pozicijos dėl Taivaniečių atstovybės

Grįžti į straipsnį

Klausimas

Klausimas portretas
Tai kiek paimet milionu is Taivano kad taip spiriojates, vistik teks grazinti...

Rapolas

Rapolas portretas
Eitu geriau pirstines megzti.

Varna

Varna  portretas
Arogantiška kvaila.

Algis

Algis portretas
Pagal konstitucija uzsienio politika prezidento darbaa. Uzsienio ministras prezidento pavaldinys. Problema tik, kad prezidentas neturi kiausiu tai pasakyti.

Arvys

Arvys portretas
Koncervu kgb rysininke.

Ką gi

Ką gi portretas
kuo blogiau Lietuvos ekonomikai, tuo linksmiau konservatoriams, čia kvepia kerštu , kad nepripažintas pirmasis faktinis....

Rinkejas

Rinkejas portretas
Sitai asabai reiketu priminti, kad 24,86% balsu per rinkim,us nera visa Lietuva.

Tai kuris yra

Tai kuris yra portretas
melagis? Ar gabrys,ar nuosėda? Iš Lietuvos politikos institucijos daroma cirko palapinė.Abu juos kanalizacijon.

nieko keista

nieko keista portretas
konservatoriu pazycija gal ir nesikeis, bet....negrazu butu kalbeti Lietuvos vardu kai uz juos visuomet balsuoja mazuma...?

Kodėl ta višta

Kodėl ta višta portretas
Kaoba visų mūsų vardu. Vištų ferma ' tai ne Lietuva.!!!!!!!!

tremtinys

tremtinys portretas
Saunuoliai ,musu zmones nemasto del kinijos jiems be-tik pinigai,kinija kaip ir rusija , pavojus visiems valstybems, gerai daro valdantieji,yra klaidu ,bet viskas bus gerai taivanus reikia palaikyti,padeti,jie yra ateiciai saugus partneris visiom prasmem, nereikia bijoti sunkumu,isgyvensim be kinijos aferiszmo,bus mums patiems saugumas nuo tokiu drakonu ,kuo toliau,jau visos mastancios valstybes daro apsauga nuo kinijos cia tik laiko klausimas viskas normalizuos ,bet prezedentas kai butkevicius keicia savo zodzius kas diena pagal situacija,geda,turetu buti jam,argi mes turim toki vadova-kaip chamelijonas,kur atsakomybe uz savo zodzius,banke buvo iprates laviruoti,bet cia ne BANKAS,o valstybe,kur atsakingumas,SAUNUOLIAI-ant keliu mes nesliausim pries kinija,mes teisus,su kom norim su tom ir bendradarbiaujau, VISKAS BUS GERAI,

Liet. vardu gali sneketi tik suderinus bendra pozicija

Liet. vardu gali sneketi tik suderinus bendra pozicija portretas
O ne pavieniai skalijantys suniukai. Turbut sitai, nieko bendro neturinciai su ekonomika, kaip lojaliam šuniui bus atsidekota didesniu kaulu. Kitaip nera jokios daugiau logikos. "Vardan Lietuvos" formuluote nepavyks prisidengti ir manipuliuoti šiuo atveju

žiopla konservatorių Makūnaitė n e s u v o k i a , jog

žiopla konservatorių  Makūnaitė n e s u v o k i a , jog portretas
p a s m i r d ę konservatoriai yra k g e b i s t o OŽIO tvarto "gyvūnai" ir lai NESITAPATINA su Lietuva .

ALGIS

ALGIS portretas
Lietuvai Taipėjus reokalingas , kaip šuniui penkta koja , žinoma , išskyrus konservatnykus ., nes jiems tik ir terūpi , kaip pakenkti Lietuvai , kad jie išgarsėtų .

ji baigusi fortepijono klasę

ji baigusi fortepijono klasę portretas
ji pavaduos pianistą landsbergį

g

g portretas
kas sita varna

SEKMES

SEKMES portretas
TEISINGAI

perversmas?

perversmas? portretas
nauja prezidentė?

Birutė

Birutė portretas
Kaip ji gali kalbėti visos Tautos vardu ir jie visi ten sėdintieji.Mes nenorime nei su viena valstybę pyktis juk tai jie mums suteikia gyventi,o mūsiškiai viską kas buvo gera sunaikino.Viskas kuo mes galėjome didžiuotis žemės ūkiu,o kiek gerų fabrikų sunaikino.Kas gi tai kaltas? Tų vyriausybės bobelių pykčiai kaip turguje.Argi galime mes tai kentėti kaip naikinama mūsų šalis,mūsų iškovota nepriklausomybė.

Lietuva (ne)kalba

Lietuva (ne)kalba portretas
Vakar klausiausi laidos "Lietuva kalba". Politikai apie Lietuvos galimus nuostolius Kinijoje kalbėjo pagal Statistikos departamentą, kad tai yra apie 300 milijonų eurų. Verslininkai rypavo apie kelis milijardus eurų nuostolių. Paprašius konkrečių skaičių, verslininkai maivėsi kaip Gariūnų "prekeiviai", ir sakė, kad Lietuva jiems 90% nuostolių nekompensuos. Susidariau nuomonę, kad Lietuvos verslininkų kontrabanda su Kinija sudaro 90%. Todėl taip ir "drąskosi". Kur žiūri FNTT???

Joana

Joana portretas
Tai tu ,ponia,ar kompensuosi nuostolius? Ką jūs darote su Lietuva?

Nausėda nekaltas, kalta aplinka

Nausėda nekaltas, kalta aplinka portretas
Nausėda pasakė, kad Grybauskaitė ir Adamkus yra jam prezidento etalonai. O tie pareiškė, kad Taipėjaus atstovybė buvo Lietuvos klaida. Na, žinoma Nausėda paskui "gerbiamus" eksprezidentus ir leptelėjo. Jūs paklauskite, kas už liežuvio traukė Burokevičaus partinės "ekonominės" mokyklos auklėtinę ir komunistinių kiaulių statytinį stoti Kinijos pusėn.

susikišk ta Taibėju kur nesueina

susikišk ta Taibėju kur nesueina portretas
Vien dviguba pavarde daug apie tave pasako ...

Galerijos

Daugiau straipsnių