Quantcast

S. Skvernelis tikisi, kad jo nauja partija startuos turėdama 3 tūkst. narių

Seimo frakcijos „Vardan Lietuvos„ vadovas Saulius Skvernelis teigia, kad prie partijos jungtis ketinančių asmenų skaičius jau siekia beveik tris tūkstančius. S. Skvernelis tikisi, kad iki sausio 29 dieną vyksiančio Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ suvažiavimo, kuriame bus oficialiai įkurta partija, skaičius toks ir išliks.

„Artėjame prie trijų tūkstančių. Dar turime savaitę laiko, tai, manau, kad tas skaičius toks ir bus“, – penktadienį „Žinių radijui“ teigė S. Skvernelis.

Seimo frakcijos „Vardan Lietuvos“ vadovas teigia, kad į naujai kuriamą politinę jėga prisijungia ne tik iš kitų partijų nariai, bet ir jokioje politinėje veikloje nedalyvavę asmenys.

„Kalbant apie miestus, regionus, mes tikrai turime daugybę žmonių, (...) nuo medikų, teisininkų, valstybės tarnautojų, verslininkų. Ir didžioji dalis kol kas, ką mes matome, niekada nebuvę politikoje, nedalyvavę jokioje politinėje veikloje“, – teigė S. Skvernelis.

Artėjame prie trijų tūkstančių. Dar turime savaitę laiko, tai, manau, kad tas skaičius toks ir bus.

Ekspremjero teigimu, suvažiavime ketinama patvirtinti Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ programą, išrinkti reikalingus partijos valdymo organus ir priimti organizacinius sprendimus. S. Skvernelio nuomone, jis nebus vienintelis kandidatas į pirmininko postą.

„Aš manau, kad bus tikrai ne vienas kandidatas. Net neabejoju tuo, o suvažiavimo metu mes balsuosime, kadangi tai bus pirmas steigiamasis suvažiavimas, tai bus renkama suvažiavime balsavimu“, – kalbėjo Seimo frakcijos „Vardan Lietuvos“ vadovas.

Ekspremjero teigimu, vertinant atliktus darbus buvusioje jo vadovaujamoje Vyriausybėje, partija ketina tapti centristine politine jėga.

„Ko gero, mes labiau centristinė politinė partija, nes, kalbant apie tuos darbus, kurių pagrindu ir kuriasi politinė partija, kalbėkime apie mano vadovaujamą Vyriausybę, tai labai aiškiai buvo išreikšta socialinė, ekonominė politika, skirta ir skurdo mažinimui, ir šalies ekonominės galios bei potencialo stiprinimui, investicijoms puikios aplinkos sudarymui, mes turėjome tikrai milžiniškas gamybines investicijas į Lietuvą. Tai ekonomine prasme nekyla jokių abejonių“, – kalbėjo S. Skvernelis.

ELTA primena, kad sausio 29 d. Palangoje planuojamas ekspremjero S. Skvernelio buriamos partijos steigiamasis suvažiavimas. Jo metu numatyta išrinkti partijos pirmininką ir jo pavaduotojus, kitų valdymo organų narius.

Būsimos politinės jėgos frakcijos taip pat įsteigtos Vilniaus miesto, Anykščių, Kretingos, Lazdijų, Pasvalio, Rokiškio rajonų, Neringos ir Klaipėdos savivaldybių tarybose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Koks

Koks portretas
Vadovas tokia partija, visi savi, policijos pensininkai, norintys pasiremontuoti keliukus,pasinaudoti proga užsiimti vietą prie lovelio.

3000

3000 portretas
prisiplakėlių.

pakėlėt ranką prieš lietuvių kalbą

pakėlėt ranką prieš lietuvių kalbą portretas
negaliu linkėti jums sėkmės, nes pakėlėt ranką prieš lietuvių kalbą.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių