Quantcast

Seimas panaikino P. Gražulio teisinę neliečiamybę

Grįžti į straipsnį

mano nuomone jie Kremliaus agentai

mano nuomone jie Kremliaus agentai portretas
Nes Kremliui labai naudinga, kad homoseksualai griauna Lietuvos valstybės, Tautos moralinius pagrindus, tikėjimą Dievu, ardo normalios tvirtos šeimos supratimą.

senolis nesuprantamčiam

senolis  nesuprantamčiam portretas
tokių bunkių,sodaičių,simašių,benkunskų ir panašių pilnas Vilnius. Tokie ir renka.

Nesiseka \\\\\.../////

Nesiseka \\\\\...///// portretas
Petrui pabėgti nuo KGB,NKVD.

nuo

nuo portretas
kada sergančiam pasakyti, kad jis serga yra nusikaltimas? Ar buvo sugalvota liga? Ne ligų katalogas klasifikuoja. O žmogus pats viešai deklaruoja, kad priskiria save kitai lyčiai, tad klausimas kur įžeidimas? Ligonio puikavimasis savo liga? Na, erzina aplinkinius , net ir tą tolerantišką dalį, tik slepia kaip stručiai galvas smėlį, o gaila, lygiai taip pat kaip medikai: tyli, žino, kad žmogus serga, galima padėti ir nieko, žiūri kaip kiti „kolegos“ imasi verslo chirurginiu būdu, vaistais sergančiam palaiko ligą, nes NAUDINGA. Kur Hipokratas, verslui ar žmonėms davė priesaika? Viska lemia kas mokės daugiau? Sergantysis galėtų/turėtų plausti savo tėvų kas buvo jo (sergančiojo) besilaukiant ?ir medikams būtų lengviau psichinį sutrikimą gudyti. Tad kokia kaltė? Įžeidė? Ne buvo pasakyta ties, žinoma emocionaliai

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Pasvarstykime, kam tai naudinga. Pirmiausia, Kremliui. Ir nesunku suprasti kodėl. Lgbtistai griauna valstybę iš vidaus, demoralizuodami ir supriešindami visuomenę. Tokiems veikti pas save Kremlius, savaime suprantama, neleidžia. O štai Vakaruose - kas kita, Kremliui čia jų veikla labai naudinga, todėl randa kanalus, kaip Europos lgbtistus organizuoti ir aktyvuoti. Turėdami tokį maitintoją, lgbtistai savo priešininkams naikinti nestokoja resursų, turi jų ir vyriausybėje, ir seime. LGBT laikau didele grėsme nacionaliniam saugumui, tautos ateičiai.

o tokiu atveju kokiu numeriu skambint

o tokiu atveju kokiu numeriu skambint portretas
sis atvejis su grazuliu tik akivaizdziai zmonems parode kaip lietuvoje yra susidorojama su kitokia nuomone nei primetama valdzios ir dar karta ispeja gyventojus jog jeigu snekesit ar net galvosit pries sulauksite skaudziu pasekmiu tad mes nenustebsime jeigu tam petrui greitu laiku bus atimta pilietybe arba vargsas bus isgrustas i psihuske

Pasiekė \\\\\.../////

Pasiekė  \\\\\...///// portretas
savo,o'Žio šaika.____KGB,NKVD negįžo jis niekur neišėjo,jos greta mūsų.___Kada išslaptinks KGB'us,NKVD'istus,įdėjinius komunistus?

Lietuvos „valdžiukė“ susidoroja su Lietuvos atkūrėjais

Lietuvos „valdžiukė“ susidoroja su Lietuvos atkūrėjais portretas
Vaišvila, Gražulis, Juozaitis - persekiojami, dėl smulkmenų ir net falsifikuojant. Prancūzijos revoliucijos metais atsiradęs posakis „Revoliucija kaip Saturnas ryja savo vaikus“ šiai bukalaurų valdžiukei tikna kaip niekada.

landsbergistų gaujos organizuotas politinis susidorojimas

landsbergistų gaujos organizuotas politinis susidorojimas portretas
su socdemų politinių prostitučių pagalba.

Kas paaiškins?

Kas paaiškins? portretas
Kaip galima paaiškinti,kodėl saujelė sėdinčių salėje sprendžia -mūsų,tūkstančių rinkėjų pasitikėjimu išrinkta žmogų , atstovaujanti rinkiminėje vietovei,ten gyvenantiems,kažkaip mano galva keistai.

tik

tik portretas
pamatai straipsniuose zodi ru ar uk gali neskaityt nes si cenzura tuom tik pati save diskredituoja neleisdama komentuot kad gink Dieve neatsirastu logiskai mastanciu ir nepaviesintu minciu kuriu jie taip bijo o kas liecia si straipsni tai trumpai /valdartistai/ 1 su kitu pjaunasi kitaip ir negal but juk gobsumas setono koziris pppz=0

Kad ji

Kad ji portretas
es ir nenustos - aisku dar nuo "Judex" koldunu. Jam pripiese viska,o kompanjonas Uzkalnis - lyg niekur nieko.

Va tau ir teisybė Lietuvoje

Va tau ir teisybė Lietuvoje portretas
Petras,kuris kovojo tarybiniu laikotarpiu už dabartinę Lietuvą,ar galėjo pagalvoti ,kad toji Lietuva taip išsigims ir pati suės savo kūrėją?Taigi matėme kaip seime tyčiojosi iš Sadūnaitės,kaip kiaulės tapnojo iš salės kalbant Sličytei...Ne čia ne Lietuva-čia Lietuvos išsigimėliai,prie kurių dar prisidėjo armonikieriai su okeanidėmis, dabar prie kryžiaus kalsiantys Gražulį.Mastas palyginimui ,aišku,ne tas ,bet jie kaip tie fariziejai Kristų kalė,taip elgiasi ir šiandie su tiesą bylojusiu ir Šventą Raštą citavusiu ne tik buvusiu sovietų disidentu,bet tokiu išlikusiu ir šiandienos režimo pasmerktuoju.Ir paskui jie tikėsis,kad mes eisime jų ginti ir mirti apkasuose už tokias jų kiaulystes?

Ka ka

Ka ka portretas
Tai bartosevicius jau gavo medali uz savo zygdarbius?

Anonimas

Anonimas portretas
//////////////////////

nuomone

nuomone portretas
palikite ta Petreli ramybeje as pavyzdziui labai nemegst Maldeikiuko dar nesubrendes o jau kamantineja kur PREZIDENTUI gyventi kodel jis turi gyventi 10 metu neremontuojame name ka jis to nusipelne o Grazuli palikite ramybeje visi seime bukite toks kaip jisd nereikes ,,,,leksciu dauzyti ,,,,

Anonimas

Anonimas portretas
tai gal visam seimui reiktu naikint teisine nelieciamybe?

nieko naujo .......

nieko naujo ....... portretas
kokios orientacijos seimas , tokie ir rezultatai .......

pyderai

pyderai portretas
lauk is Lietuvos i savo europyderu sostine briuseli, Petrai laikykis. nes pyderai pavojingi,jie jodosi ir dauginasi kaip kralikai

jo

jo portretas
toki fydersiema tik i durnyna uzdaryt. lietuvos jis nei kiek neatstovauja

Gražulis persekiojamas

Gražulis persekiojamas portretas
dėl krikščioniško požiūrio. O juk dar Šv. Rašte yra pasakyta: “Nei ištvirkėliai, nei svetimautojai, nei homoseksualistai … nepaveldės Dievo karalystės.” 1 laiškas Korintiečiams 6-9. Tačiau konservatoriams tie 'sūbininiai' iškrypėliai yra neliečiami. O žydai - beveik šventieji.

Manykime

Manykime portretas
Reklama gera siam seimunui, bus uz ji balsuojama dar skaitlingiau.

o kada

o kada portretas
paprastu pilieciu taps politinis ozys su savo anuku?

Cha

Cha  portretas
Politinis pederastas pataps paprastu piliečiu :)

JONAS

JONAS portretas
VISA SEIMA REIKIA PALEISTI ,IR NAUJUS RINKIMUS SKIRTI,PRIE SIOS VALDZIOS BAISU GYVENT

jo

jo portretas
seimas visai ka veikt neturi...

OPS

OPS  portretas
Pagaliau. Kokie jam rinkimai? Dabar teismas, teistumas jau bus antras. Ne seimas, o darbo birža. Po metu kitu apie ta klouna visi pamirš. Sedejo sau šiltai tiek metu, reikejo jam piaro, nenormalus.)))

Domas

Domas portretas
Gal būt Gražulis pagaliau suras sau „pelnytą“ vietą, arba jam bus parodyta. Trečio kelio manau nėra. Tikėtina, ne vienam rinkėjui (piliečiui) jo išsišokimai jau seniai iki soties pabodę. Bet va, makaronų kabinimas rinkėjams - jo arkliukas. Ir čia jam iki šiol sekdavosi. Sekdavosi apmulkinti rinkėjus. Bet liepto galas turėtų būti ir, tikriausiai, bus.

gargždai

gargždai portretas
debilus reikia gydyti,o ne sodinti į cypę

Anonimas

Anonimas portretas
Lapkričio 14 d. Helsinkio (Suomija) apeliacinis teismas visiškai atmetė kaltinimus „neapykantos kalba“ suomių įstatymų leidėjai Päivi Räsänen (Paivi Rasenen), kuri buvo teisiama už tai, kad išreiškė savo biblinį, religinį požiūrį į santuoką ir lytiškumą, pranešė CNA. Pranešama, kad antradienį apeliacinis teismas atmetė visus kaltinimus dėl „neapykantos kalbos“ ir „etninės agitacijos“ Suomijos įstatymų leidėjai P. Räsänen. Tai drąsiai vadinama žodžio laisvės pergale – žmogaus žodžio ir religinių įsitikinimų laisvėms svarbų teisinį precedentą sukuriančiu atveju. Suomijos parlamento narei buvo pateikti kaltinimai dėl to, kad 2019 m. ji viešai pasidalijo savo biblinėmis, religinėmis pažiūromis apie santuoką kaip vieno vyro ir vienos moters sąjungą.

Nesvarbu

Nesvarbu  portretas
Konservatoriu partija reikia uždrausti kaip ir komunistų, per 30 metų dėl tautos nieko nepadarė, prisiminkim šalies strategine įmonę Mažeikių nafta, pensijos per krizę, vieninteliai Europoje sumažinome, norejimas apmokestinti vienintelį busta ir galima vardinti ir vardinti, tai partija genocido savo tautai

senelis......

senelis...... portretas
Petrui....dėk mandatą ant stalo, ir eik pakelta galva į sekančius rinkimus, nelauk,Petrai,kol ne vėlu, nelauk, kol neatėmė patys valdantieji, o jie to sieks visomis išgalėmis, ir tada jau bus šaukštai po pietų.Laikykis Petrai.

Vaclovas

Vaclovas portretas
Tikėkimės, kad tai paskutiniai pasispardymai mafijos agonijoje. Beje, okur kiti beveik 60 seimo narių?

Seimo šiukšlės

Seimo šiukšlės portretas
Niekaip neįsivaizduoju,kaip veikia protas tų,kurie išrenka į Valstybės valdymą visiškai neadekvatų žmogų-be sugebėjimo normaliai mąstyti,be jokios kultūros ir abejotinos psichinės sveikatos.Kiek jis gali juokinti ir piktinrti žmones savo nesąmonėm.Ir vietoj reikalingų ir reikšmingų darbų sprendimo Seimas turi gaišti laiką Gražulio bei Žemaitaičio kvailysčių aiškinimuisi.

NIEKŠIŠKI PROVOKATORIAI

NIEKŠIŠKI PROVOKATORIAI portretas
Savo pasiekė. Tik...nesidžiaukite rinkimai artėja. Seime nebus nei konservinių šliundrų, nei laisvės partijos iškrypėlių, nei socialdemokratų, kurių daugumas jau tapo patys iškrypėliais.

tapo pokštu

tapo pokštu portretas
Sita drama trunka ilgiau uz visas suodinas dramas. Bus rinkimai, vel kazkokiu budu kazkas isrinks, ir vel is naujo :)

komentaras

komentaras portretas
Velnių prisiėdęs gražulis griebiasi šv.rašto. Seniai tą tridaliojantį ir rėkaujantį klouną reikėjo mest iš seimo. jo darbo rezultatų nėra, tik rėkimas ir tašimasis selėmis.

puiku

puiku portretas
Valio valio valio...ir viena silgas valiooooooooooooooooooooooooooooooooo verkiam visi,meldžiamės šventą raštą skaitom,eik Gražuli pas Janutienę išpažinties,pabliausi,pampersų nereiks keist

motina > tevas

motina > tevas portretas
Mums tai aišku, pedofilijos tinklas sedi komentaruose , apsimete tevais.Tai ka dabar darys pedofilai be Gražulio? Tiesiog absurdas

Homoseksualus mokytojas:

Homoseksualus mokytojas: portretas
C Buvimas mažumoje neduoda teisės terorizuoti daugumos gyventojų savo seksualiniais polinkiais, neadekvačiomis savęs suvokimo kategorijomis (genderizmu), mažumos pasaulėžiūros primetimu didžiajai visuomenės daugumai. Nuo kada netradicinė orientacija patapo šventa karve – kurios negalima kritikuoti, kuriai privaloma tik nuolankiai paklusti? Aš esu prieš bet kokią diktatūrą, o tuo labiau mažumos, kuri tesudaro vos 6 procentus visuomenės. O tokie gėjų „atstovai“ – tai kaip ir tas nuogas karalius – jie patys pasiskelbė, jų oficialiai nedelegavo, neįteikė jiems jokio mandato. Tad tokių „atstovų“ mažumų atstovavimas labiau kenkia nei padeda kur nors Ariogalioje ar Plungėje gyvenantiems gėjams ir lesbietėms. Šie užsienio fondų finansuojami mažumos „atstovai“ puikiai atlieka mūsų visuomenės kiršinimo darbą. Kalbama, kad LGBT būtina gerbti, puoselėti, įskverbti kur tik įmanoma – bet kažkaip keistai skamba, kai pagarbos yra reikalaujama sau – faktiškai tyčiojantis ir niekinant daugumos visuomenė

...

... portretas
Oponenta sudorot nori

tevas

tevas portretas
tai dar jums neaisku kur lietuvos pedofilijos tinklas?,,,apsurdas...

atsibodo

atsibodo portretas
Kokius įstatymus gali kurti tokie ablaukai kaip gražulis, žemaitaitis. Yra ir daugiau tokių visose pusėse,tik gal tiek nesidarko,kaip tie du ''žvaigždūnai''.Jug seimas įstatymų leidėjas,ar ne?

Anonimas

Anonimas portretas
homoseksualai dabar -neliečiamieji

pietietis.

pietietis. portretas
labai abejoju nuosirdumu, renniantis SventuRastu. ar Sv.R. liepe nemoketi mokesciu, kai uz parlamentines lesas nuomojosi visureigi Latvijoje? ir t.t. ir kodel gejai ji paskelbe "metu grazuliu" simonko- grazulio tandemas itin daug nuveike populiarindamas LGBT. ir idomu, ka apie Grazuli galetu papasakoti kartu sedeje TSRS laikais? ar zonoje irgi Sv.R. dengesi ? gal Gargzdams ka gero padare, bet daugumai ...

Nezurnalistas

Nezurnalistas  portretas
JIE gali daugumą teisti, o mes-ne

Senas ožys

Senas ožys portretas
Penis jam į šikną!

Kavenskas

Kavenskas portretas
Laikykis Petrai visas Kaunas su Tavim!

Ignalina

Ignalina portretas
Na ka celofaniniai trizniai, greit dar vienas dvasios ubagas papildys jusu gretas

Paf

Paf portretas
Gėjai pagaliau laimėjo.

G

G portretas
Valio, pagaliau ta žulikavota-komedianta, viso Seimo geda, gal pagaliau pastatys i vieta.....keliolika žuliku, kai nuo ju atsikratys

konservatorių frakcijos atstovė Dalia Asanavičiūtė gali eiti

konservatorių frakcijos atstovė Dalia Asanavičiūtė gali eiti portretas
Paskui rusų laivą su savo kliedesiais. Tai kad tavo užkonservuotos smegenys nesupranta, o greičiau apsimeta kad nesupranta jog jūsų KGBistų-konservatorių partija keršija Gražuliui ir ieško priekabių, tai tavo intelekto lygio problema.

To Kestas

To Kestas portretas
Ne leisk laiko veltui, eik ieskoti vaiku pedoseviciui.

Kestas

Kestas portretas
Nu pagaliau!Gal nors vienam dikadoniui iš Seimo pakirps sparnelius.O kiek eilėje?

Ka ka

Ka ka portretas
Balsuokit uz ka ka. Nemokamai dalinsiu busta śudduobeje.

Pilietis

Pilietis portretas
Pi-de-ras-tai ir visi kiti iskrypeliai triumfuoja

Mafija įvarė

Mafija įvarė portretas
Gražuliui pasilonksminimą Kad turėtu ką veikt ir mažiau seime valdančiajai gaujai smegenis kruštu:D)

Jura

Jura portretas
PAGALIAU

Na ir kas?

Na ir kas? portretas
Jį Gargždiškiai vistiek rinks. Specialiai šaikai ant zlasčio..Papūskit į uodegą.

Fašistai

Fašistai  portretas
Siautėja

Galerijos

Daugiau straipsnių