Quantcast

Seime – tarptautinis susitikimas dėl solidarumo demokratijos labui

Seime pirmadienį rengiamas tarptautinis politikų susitikimas dėl solidarumo demokratijos labui.

Renginyje dalyvaus pirmasis nepriklausomos Baltarusijos vadovas Stanislavas Šuškevičius, šios šalies opozicijos atstovas Anatolijus Lebedko, svečiai iš Ukrainos, Gruzijos.

Pranešimus taip pat skaitys Lietuvos politikai, tarp jų – pirmasis šalies vadovas atkūrus nepriklausomybę Vytautas Landsbergis, pranešė Seimo Ryšių su visuomene skyrius.

„Tikroji demokratija yra dvipusis ryšys, grindžiamas nuolatiniu pilietinės visuomenės ir politikų dialogu. Šis dialogas turi daryti realią įtaką politiniams sprendimams“, – pranešime cituojamas susitikimo iniciatorius Seimo narys Emanuelis Zingeris.

Parlamentinis demokratijos forumas įsteigtas 2010 metais. Steigimo deklaraciją pasirašė 43 parlamentarai iš 18 šalių, jie įsipareigojo „dirbti kartu stiprinant demokratiją ten, kur ji silpna ir skatinti ją netgi ten, kur ji turi gilias tradicijas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vvv

vvv portretas
Demokratiskiausias demokratas. o pats konservatorius????

...

... portretas
Che: „Tikroji demokratija yra dvipusis ryšys, grindžiamas nuolatiniu pilietinės visuomenės ir politikų dialogu. Šis dialogas turi daryti realią įtaką politiniams sprendimams“ - nieko naujo, tas pats per tą patį: "Partija ir liaudis - vieningi!"

Pone senjoreee

Pone senjoreee portretas
O kas buvo ponas Brazauskas. Prichvatizatorius, todel nenorejo sedeti salia ano pono, kuris buvo pries prichvatizacija. O dar Brazauskui pavydas bamba grauze, kad ne jis lietuvos kovos avangarde buvo. Tik tiek
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių