Quantcast

Seimo nariai siūlo nustatyti baudžiamąją atsakomybę už žmogaus persekiojimą

Grįžti į straipsnį

Puiku

Puiku portretas
Priimkit šį įstatymą, tai valstybė visiškai pinigų neturės. Nes visiems žmonėms, kurie bylas teismuose laimės reikės sumokėti netik kompensacijas dideles už neteisėtą persekiojimą, bet dar galės laisvai apkaltinti policijos pareigūnus, kurie neteisėtai rinko informacija apie įsteisinta žmogų, kurį persekiojo. Labai puiku.

Gerą sumanymą

Gerą sumanymą portretas
Reikia išplėsti iki atsakomybės už žmogaus persekiojimą,kai tą veiklą vykdo represinės valstybės institucijos,be teisinio pagrindo,ilgus metus,panaudodamos technines,operatyvines ir kibernetines priemones.

Aha

Aha portretas
O jei mane valdžia sistemingai persekioja, tai ji pati sau baudžiamąją atsakomybę taikys? Kažko abejoju...

sqavu

sqavu portretas
nepersekiojat tik nepatikusius socmafijai juk Paleckis irgi atpirkimo ozys o kodel ne bastys karbauskis ar kita oligarchine persona juk ir magnute deretu teisti kartu su visa /teisesauga. pastatyta jos ir patvirtinta sionbriuselio magnatu ir baikit ta politpolka nes /runkeliams/ igriso tos veidmainystes nuo genseko laiku ir amerikonai jusu nei musu negelbes nes pas juos daugiau problemu ir kasdien tai jus cia sedit nezinia /kieno/ uzanty ir myzat i keknes prakaituodami su neesminiais durnais ??? ir laukiat gal sorosas dar pametes babkiu i jusu ispustas kisenes uz Noreikos lentos sudauzyma....

o

o portretas
kas persekioja jei ne ta pati sockonmafija negi jie ant saves los?.....

...

... portretas
Sunkios dienos STT ateina.

Jau seniai reikėjo

Jau seniai reikėjo portretas
Slaptažodžius visus žino, kažkokie ligoniai tik taip elgiasi. Baisūs dalykai toj Lietuvoj. Visus kompiuterio duomenis žino viską, per tuos maršrutizatorius irgi problemos, vos ne bet kas gali prisijungti . Tikras beprotnamis .

Galerijos

Daugiau straipsnių