Quantcast

Tarp SAM pirkimų – vadovybės fotosesija už 5,2 tūkst. eurų: 30 žmonių įskaičiavo vizažisto paslaugas

  • Teksto dydis:

Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) birželį už 5,2 tūkst. eurų pirko fotografo paslaugas vadovybės fotosesijai, antradienį skelbia naujienų portalas delfi.lt.

Jo teigimu, lėšos skirtos iš SAM komunikacijai skirtų lėšų fondo, pirkimas atliktas neskelbiamos apklausos būdu, o sutartis, kurią pasirašė ministerijos kanclerė Jurgita Grebenkovienė, sudaryta su fotografu Vilmantu Martinėliu.

Sutartimi perkama 102-jų vienetų „aukštos rezoliucijos retušuotų nuotraukų gamyba“, sutarties techninėje specifikacijoje nurodoma, kad paslaugos yra skirtos „Sveikatos apsaugos ministerijos vadovybės nuotraukų atnaujinimui“.

Anot delfi.lt, į kainą įskaičiuotos ir vizažisto paslaugos „preliminariai 30 asmenų“ bei apšvietimas.

Portalas teigia, kad SAM neatsakė, kur naudojamos nuotraukos. Į portalo klausimus neatsakė ir fotografas, kurio atliekama fotosesija, kaip skelbiama viešai, kainuoja 250 eurų.

SAM interneto svetainėje nurodoma, kad ministerijos vadovybę sudaro dvylika asmenų: ministras Arūnas Dulkys, viceministrai – Aušra Bilotienė Motiejūnienė, Danguolė Jankauskienė, Živilė Simonaitytė ir Aurimas Pečkauskas, kanclerė J. Grebenkovienė, ministro patarėjai – Eglė Butkevičienė, Simona Bieliūnė, Justina Aleksaitė, Tomas Gailius, Vaida Barizienė ir buvusi A. Dulkio atstovė spaudai Aistė Šuksta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taigi!

Taigi! portretas
Reikia gero vizažo, kad, mulkinant visuomenę, neprasimuštų raudonis.

Blt...\\\\\.../////

Blt...\\\\\...///// portretas
Kaip juos šv.Žemė nešioja,parazitai,vagys.Kada jie bus nubausti?

APSIMELAVUSI VYRIAUSYBĖ

APSIMELAVUSI VYRIAUSYBĖ portretas
Korumpuočiausia vyriausybė ever-čia tik sėmočkos,bet va spygliuota viėla pasienyje ir vagonėlių nuoma pabegeliams beveik 1 milardas eurų,aišku,kad jis skirstomas savai šaikai.Už šią sumą išeitų nuliovas Vilniaus stadionas ir dar plius koks 100 kilometrų naujos autostrados.Bet,kai pagalvoji,kad 20 procentų Lietuvos vaikų gyvena žemiau skurdo ribos,o čia taip taškosi pinigais,tai mūsų šalies ateitis nekokia laukia.Sisteminiai subankrotins šalį,išvogs ir pabėgs.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių