Quantcast

Turtingiausių politikų penketuke – V. Matijošaitis, R. Karbauskis ir G. Landsbergis

  • Teksto dydis:

Turtingiausi Lietuvos politikai yra „Vičiūnų“ grupės akcininkai – Plungės rajono savivaldybės tarybos narys Liudas Skierus ir Kauno meras Visvaldas Matijošaitis, rodo pirmadienį naujienų portale delfi.lt paskelbtas sąrašas.

R. Skieraus šeimos turtas įvertintas 136,4 mln. eurų, V. Matijošaičio – 135,6 mln. eurų.

Reitingo sudarytojų vertinimu, trečią vietą užima Seimo narys, „Agrokoncerno grupės“ akcininkas Ramūnas Karbauskis, jo šeimos turtas įvertintas 86,4 mln. eurų.

Ketvirtasis sąraše – Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys, kelių įmonių akcininkas Vidmantas Dambrauskas. Nurodoma, kad jo šeimos turto vertė siekia 30,1 mln. eurų.

Į penketuką taip pat pateko Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų pirmininkas Gabrielius Landsbergis. Jo ir sutuoktinės Austėjos Landsbergienės, valdančios privačių darželių ir mokyklų tinklą, turtas įvertintas 19,9 mln. eurų.

Toliau rikiuojasi Molėtų rajono politikas Raimundas Gražys (11,3 mln.), Vilniaus miesto politikas Valerij Stankevič (10,6 mln.), parlamentaras Dainius Kreivys (8,8 mln.), Klaipėdos rajono politikas Jonas Dumašius (7,6 mln.) ir Jurbarko rajono politikas Kasparas Jurevičius (7,5 mln.).

Delfi.lt nurodo, kad sudarydamas sąrašą kartu su žurnalu „Reitingai“ pasitelkė į pagalbą finansų analitikus, kurie paskaičiavo politikų ar jų sutuoktinių valdomų įmonių vertę rinkos sąlygomis, prie finansų analitikų pateiktų įmonių verčių pridėtas ir politikų bei jų sutuoktinių deklaruotas turtas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

joo

joo portretas
valstybe primoka privacioms mokykloms ir darzeliams,tai ko nebut patriotu milijonierium?

NA NA

NA NA portretas
na anūkėlis prisigrobė turtus , rėkdamas "RUSAI PUOLA " abu su grybauskaite šantažavo ir visa landsberginių dinastija, prisidengę RUSAIS , lobo ,šaunuoliai rusai savų agentų neužmiršta ,----------turtingiausi ,tai buvę direktoriai ,pirmininkai, komunistai ir kgbistai ,perdavę turtus savo giminaičiams ir ttt žmonės kurie gyveno iš darbo nevokdami ,vargu ar galėjo susikrauti milijonus iš sąžiningo darbo ,,,,,, sėkmės ,dalinkimės ,,,

hegef

hegef portretas
Kviečiu jus į privatų lietuviško sеkso klubą - www.vplan.com/emma23 Tai geriausia vieta rasti sеksualinį partnerį! Laukiu taves :)
VISI KOMENTARAI 48

Galerijos

Daugiau straipsnių