Quantcast

Uostamiesčio politikai – ties starto linija

Tiki savo sėkme

Uostamiestyje į vietos valdžią nepatekusios Darbo partijos atstovas Seimo narys Raimundas Paliukas taip pat pasiryžęs išmėginti sėkmę dar vienuose Seimo rinkimuose.

"Aš pats kandidatuosiu Baltijos apygardoje, kurioje praėjusį kartą laimėjau rinkimus. Mano žiniomis, dėl Seimo nario mandato rungsis ir dabartinė švietimo ir mokslo viceministrė Genoveita Krasauskienė, ji kandidatuos Pajūrio apygardoje. Dėl kitų dviejų kandidatų reikia kalbėti su skyriaus pirmininku Ivanu Romanovu, tiesa, jis dabar išvykęs", – dienraščiui sakė R.Paliukas.

Klaipėdos miesto tarybos narys partijos "Tvarka ir Teisingumas" atstovas Artūras Razbadauskas nebuvo linkęs atvirauti dėl būsimų rinkimų, esą jie dar "labai toli ir dar anksti apie tai kalbėti".

"Veikiausiai kandidatuosiu, nors dar nesu apsisprendęs. Bet preliminariai jau yra trys mūsų partijos kandidatai, kurie sieks Seimo nario mandato vienmandatėse apygardose. Du viceministrai – Natalija Istomina, Gediminas Onaitis ir aš. Ketvirtasis – dar nežinomas. Reikia laukti partijos tarybos posėdžio, tada viskas bus aišku", – dėstė A.Razbadauskas.

Mįslingos užuominos

Visuomeninio rinkimų komiteto "Puteikis plius" Klaipėdos skyriaus lyderė Nina Puteikienė dienraščiui teigė, kad apie dalyvavimą Seimo rinkimuose kol kas dar negalvoja, nes esą tam reikia turėti "organizacinį ir finansinį pagrindą", o to kol kas nėra. Tačiau nepaneigė, kad atsiradus galimybei nesiryžtų kandidatuoti.

"Kol kas esu, kaip mėgstu juokauti, 31-oji Klaipėdos tarybos narė, apšilinėju kojas. Intensyviai dirbu opozicijos darbą. Galima sakyti, auginuosi politinius raumenis. Vienas dalykas yra būti politiko žmona ir jam patarti, o visai kas kita – pačiai įsijungti į politiką. Nors opozicija ir užgrūdina, bet tai yra nedėkingas darbas", – pabrėžė N.Puteikienė.

"Klaipėdos" visuomeninio rinkimų komiteto atstovas Rimantas Cibauskas, kuriam tik per plauką nepavyko pakliūti į Klaipėdos miesto tarybą, tikino, kad apie būsimus Seimo rinkimus dar negalvoja.

"Dabar atostogauju, net nenoriu apie tai galvoti. Esu šiek tiek nutolęs nuo šių problemų. Kol kas ilsiuosi nuo politikos. Vasara – ne politikos metas, bet rudenį susirinksime su kolegomis ir galvosime, ką toliau daryti", – savo ketinimų dalyvauti rinkimuose atskleisti nepanoro R.Cibauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

xexe

xexe portretas
klaipedai reiketu bent vieno jurininko ar su juriniu sektoriumi susijusio atstovo seime, kaip buvo kpt. V. Stankevic. Jurine bendruomene siurpsta nuo juriniu reikalu (ne)supratimo sostineje...Kai Seime lankesi jurininkai, visi domejosi, ka cia tie lakunai veikia... Ka neturime normaliu nebeplaukiojanciu kapitonu, laivybos bendroviu specu, krovos kompaniju atstovu. Bent vieno... O spigiais balsais rekianciu prisirenkai ir taip per LT...

patyčios tie kandidatai

patyčios tie kandidatai portretas
Kiek galima su tais sąrašais,koks gali būti kandidatas kai jam virš 60 metų ir daugiau.Juk yra jaunų,gabių,baigusių mokslus,bet kišami apipeliję,apsąmaniję seniai.O tos moteriškės,ką jos gero davė Klaipėdai?Šitiek metų kai kurios sėdi seime,na kad ką nors nuveiktų.Visus reiktų vyti lauk,nes pastangų dėl žmonių nesimato iš jų,prasidėjo 25 metus,ir dar sėdės kol pirmyn kojom išneš.

to oba

to oba portretas
neapsiesk šlanga..Ar nors vienas iš Klaipėdos tikrai atstovauja miesto interesams?:DDDDDDDDDDDDD
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių