Quantcast

V. Landsbergis: esame tokie nesaugūs kaip niekad

Pirmasis nepriklausomybę atkūrusios Lietuvos vadovas Vytautas Landsbergis sako, kad saugumo padėtis yra blogesnė nei Lietuvai kovojant už nepriklausomybę prieš 27-erius metus.

„Esame tokie nesaugūs kaip niekad, nes grėsmės pasikeitė“, – penktadienį per Laisvės gynėjų susitikimą istorinėje Kovo 11-osios salėje teigė jis.

V. Landsbergis dėstė, jog taip yra dėl to, kad „senasis agresorius artėja į beprotybės ribą, nebėra ribų tarp tiesioginio karo ir netiesioginio“.


Šiame straipsnyje: Vytautas Landsbergissausio 13

NAUJAUSI KOMENTARAI

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
o kas per visus šiuos metus įžeidinėjo kaimynus ir didino kaimyno neapykantą Lietuvos piliečiams?... dabar rusai jau baigia mus izoliuoti visiškai, susidarydami galimybę atjungti elektrą, krovinių tranzitą per Klaipėdą ir visaip smukdydami mūsų ekonomiką?... pritariu NATO oro erdvės apsaugai, bet per dideli neapgalvoti kariuomenės manevrai mūsų keliuose jau sukėlė nekaltų piliečių žūtis, kurių galėtų ir išvengti... manevruoti reikėtų kur miškuose, o ne gyvenvietėse...

Juozukas

Juozukas portretas
Labai laukiau Lietuvos nepriklausomybės,kentėjau rusijoje,na ir sulaukiau,nepriklausomybės nors nežinau ko?Iš europos negavau nė vieno centuko,o mūsų visų partijų žinovai skelbia,kad mes vos gimę ar jau koją įkėlę į grabą esame europai dešimtis tūkstančių skolingi.Kur logika,kas mus išlaisvino ? Kas paguodė ? Man atrodo visi vienodi ir niekaip negali nulipti nuo to aukso lovio,dėl mandrumo tarpusavyje neranda sutarimų.Štai sena patarlė sako. : susiginčijo rogės ir ratai kurie daugiau gero daro žmogui,vieni sako,jie geresni,kiti jie ir t.t.čia priėjo arklys ir paklaustas atsako :-"man rogės ar ratai tai tas pat biesas".Tai ne tik mano ,bet ir daugelio paprastų žmogelių nuomonė,kuriem bet kokia valdžia nieko gero neduoda tik prieš rinkimus skaito lyg bobučių pasakas,savo planus,projektus,pažadus,o po rinkimų sako:-"tai čia buvo tik rinkiminiai pažadai" . Pastaba "Ratai ir rogės tai tos galingos partijos ",o arkliukas tai mes eiliniai skraudžiami Lietuvos BŪRAI

Anonimas

Anonimas portretas
Pradėjai nuo to, kad už mok. mok. pinigus išsirūpinai apsaugą sau. Prisipažink tautiečiams, ką pridarei?
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių