Quantcast

V. Putinas pasveikino naują Lietuvos prezidentą G. Nausėdą

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pasveikino naująjį Lietuvos prezidentą Gitaną Nausėdą. Sveikinimą paskelbė Rusijos Federacijos ambasada Lietuvoje.

„Gerbiamas pone Nausėda, priimkite sveikinimus Lietuvos Respublikos Prezidento kadencijos pradžios proga. Linkiu Jums sėkmės, taip pat sveikatos ir gerovės“, – sakoma V. Putino sveikinime.

Penktadienį prisiekė ir pareigas pradėjo eiti šiemet gegužę naujuoju prezidentu išrinktas G. Nausėda, valstybės vadovo kėdėje pakeitęs dešimtmetį šaliai vadovavusią Dalią Grybauskaitę.

Kaip nepriklausomas kandidatas, G. Nausėda prezidento rinkimų antrajame ture gegužės 26 dieną surinko 66 proc. balsų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pasveikint

pasveikint portretas
Tai pasveikino,bet tik tiek,taip priklauso,o toliau kaip ir buvo,ty niekaip,stebejau amerikos prezidenta kaip jis dziaugesi putino vizitu,kokie puikus santykiai,kaip jie gerai sutaria,bet pasibaigus susitikimui paskelbe naujas sakkvijas ir neaisku kada vel bendraus,koreja jis irgi gyre,bet susitikimas baigesi greiciau ir dabar tyla,nesuprasi ten ju ejimu,o mes su putinu vargu,nei mes nei jis geru santykiu nelabai nori

Jelena

Jelena portretas
Viskas gerai ir gražiai prasidėda. Dabar lauksim nuo Lietuvos Prezidento vyrišku sprendimų ir poilgių Lietuvos ir Lietuvos žmonėms labui.

ДДД

ДДД portretas
Маладец наш президент Гитанас Науседа!
VISI KOMENTARAI 62

Galerijos

Daugiau straipsnių