Quantcast

Vakar „valstiečius“ palikusi A. Širinskienė – jau kitos frakcijos narė

Seimo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) frakciją pirmadienį palikusi parlamentarė Agnė Širinskienė antradienį oficialiai prisijungė prie kitos opozicinės – Lietuvos regionų – frakcijos.

Antradienį per Seimo posėdį pranešta apie jos pasitraukimą iš „valstiečių“ frakcijos ir Lietuvos regionų frakcijos sprendimą priimti naują narę.

Prisijungus A. Širinskienei Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos atstovės Ritos Tamašunienės vadovaujama Lietuvos regionų frakcija padidėjo iki devynių narių, o „valstiečių“ gretos sumažėjo iki 21.

A. Širinskienė sprendimą palikti LVŽS paskelbė pirmadienį. Priežastimis įvardijo išsiskyrusias vertybines pozicijas su Seimo frakcijos nariais, kolegų vangumą ir pavydą.

Katalikų teologiją ir teisę baigusi, humanitarinių mokslų daktarės laipsnį turinti A. Širinskienė į politiką atėjo su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga per 2016 metų Seimo rinkimus.

Praėjusią kadenciją ji vadovavo Seimo Sveikatos reikalų, po to – Teisės ir teisėtvarkos komitetui. Šią kadenciją jį yra Seimo Teisės ir teisėtvarkos komiteto pirmininko pavaduotoja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Įdomu, įdomu

Įdomu, įdomu portretas
Kaip Agnieška dalysis su Tamašūniene Tomaševskio dėmesiu?

Dėmesio!

Dėmesio! portretas
Tai slaptas Karbauskio ginklas!

Bingo

Bingo portretas
Šita poniutė - Trojos kumelaitė, išjojo parinkti pletkų , už pusmečio parjos atgal....
VISI KOMENTARAI 31

Galerijos

Daugiau straipsnių