Quantcast

Vieninteliu kandidatu likęs G. Landsbergis: man asmeniškai didelė atsakomybė

Grįžti į straipsnį

Austėja

Austėja portretas
G.Landsbergis - tai mūsų epchos protas, garbė ir sąžinė!

Klaustukas

Klaustukas portretas
Nuimkit minusus nuo komentarų,kažkoks atviras nuomonių sabotažas,matomai tiesa akis bado.Ar čia mūsų Kauno diena?O gal jau TSKD ir LGBT diena?

Keistas sprendimas

Keistas sprendimas portretas
Gabrielius turi valstybinio darbo 4 metams iki ausų, o čia dar partijos pirmininko lažas 4 metams ar daugiau užkraunamas.

50 metų matytas sovietinis vaizdelis partijos suvažiavime:

50 metų matytas sovietinis vaizdelis partijos suvažiavime: portretas
- Yra gautas pasiūlymas! (visi supranta kieno). Veiksmas toliau: - Kas už? (visi "už", nes supranta. kad kitoks pasiūlymas nebus priimtinas). Čia, matyt, Paulių tėvukas "paprotino".

Seneli kur tu mielas seneli?

Seneli kur tu mielas seneli? portretas
Ateina genijai,ir vėl išnyksta,atėjo Leninas su Lansbergiu visiems laikams.Iš TSKD himno.Viskas kaip pagal Marksą ir Engelsą,ir koncervdiktatūra su LGBT yra.

Šaukiu aš LKD!

Šaukiu aš LKD! portretas
Nustokite žemintis pries tuos begaliniai valdžios ištroškusius 75 metams įsislaptinusius 50-ies rudnosių akimirkas, susitarkite su tikrais tremtiniais, o apsišaukėlius "garbės tremtinius" meskite lauk, ir junkitės su Radžvilu, tautininkais, gal net gerąja dalimi gandragalvių, kurių vertybės nelabai jau jums priešiškos, o daugiau sutampančios, ir paimkite vadžias į savo rankas. Jei to nepadarysite, Lietuvą užkariaus stalinizmas/landsbergizmas su nesugebančiais identifikuotis belyčiais amebomis ir askaridėmis!

Dimokratijos laidotuvės

Dimokratijos laidotuvės portretas
Atėjo Lianinas, ftu, Liansbergas visiems laikams. Užimti visas mokyklas paštą televiziją visr pastatyti po tapiną bruverį venclovą makaraityčią valatką. išmesti visus krikščionis iš mokyklų? Uždrausti katalikų bažnyčią? Atgal į katakombas , krikščionys?

tam---Ozys \\\\...////....

tam---Ozys \\\\...////.... portretas
klysti Ozy ---ten nera komunistu ,ir didziosios daugumos inteligentijos ,dauguma ju buvo persekiojami ir skundziami sovietiniais laikais --butent siu konservatKGBesniku --toj partijoj TIK KONSERVATLIBERASTINIAI KGB-esnikai ir JU CHALUJAI POLIT KALINIAI TREMTINIAI .....

tai ...konservatdegeneratu gaujos ranku nusiplovimas

tai  ...konservatdegeneratu gaujos  ranku  nusiplovimas portretas
nuo ju paciu ir visos gaujos padarytu nusikaltimu pries tauta ir valstybe --suverciant ta kalte Brojleriuj -anukeliuj .... su siekiu tapt gaujos lyderiu ir atsakingu uz visus nusikaltimus....

norėdamas

norėdamas portretas
visai vieninteliu tapt matyt ir orentaciją pakeis ...........reikia žengt su gyvenimu į priekį , kaip kitaip madingu tapsi / ir atsakomybingu / ..... .....

Ožys \\\\\.../////

Ožys  \\\\\...///// portretas
Su laiku liks tik viena partija su apsišikusia kregždute,už tat ją mylesik kaip komunistų partiją.Nieko naujo,nes tenai vieni komunistai ir KGP'istai.

SVEIKINAME DIENOS PORTALĄ UŽ "NAUJOVĘ"....!!!

SVEIKINAME DIENOS PORTALĄ UŽ "NAUJOVĘ"....!!! portretas
Reikia suprasti, kad jūsų uždėti minusai prie teigiamų portalų simbolizuoja Lietuvos "žodžio laisvę"...Dedi laiką prie pliuso - gauni minusą...Protingi tie portalo darbuotojai...Kitokių, protingesnių, falsifikavimo būdų nesugalvojote?...

SLYKSTU

SLYKSTU portretas
NEJAUGI ARTINASI PASAULIO PABAIGA KAD SEIMUNAI VISISKAI NUKRYPO NUO SVEIKO MASTYMO IR NORMALIAI TEISISKAI SUORGANIZUOTU RINKIMU MANAU KAD DEDULE SUGRAZINO BREZNEVO LAIKUS KADA BUVO RENKAMAS TIK VIENAS BREZNEVAS MANO NUOMONE DIDZIULE GEDA KONSERVATORIU PARTIJAI IR PARODO SIOS PARTIJOS VISISKA NEVEIKSNUMA IR DIDZIULI NUKRYPIMA NUO CIVILIZUOTAI IR TEISISKAI ORGANIZUOJAMU RINKIMU

ALGIS

ALGIS portretas
TSKP laikais buvo renkama iš vieno kandidato ir vienbalsiai , o konservatoriai savo ''demokratija'' jau lenkia anų laikų ''demokratiškus'' rinkimus , nes bus P A S K I R T A S , O KIEK ČIULBĖJO APIE DEMOKRATIŠKIAUSIUS VISŲ LAIKŲ RINKIMUS , .

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Kodėl minusas prie komentaro ??? Ką ir K.D.jau 'nupirkta" ???

Koziol \\\\\.../////

Koziol   \\\\\...///// portretas
Brežnevas.Kada tas baisus lianbogizmas bus sutramdytas.

Taip

Taip portretas
Gėda - Lietuva turi savo Lukašenką.

Kis

Kis portretas
Reikejo siulyti 50 kandidatu,nereiketu ir falsifikuoti,butu isrinktas"protingiausias"anukas.Po kadencijos siusime urm valyti,

Tikras durnių slėnis.

Tikras durnių slėnis. portretas
Vienintelis ir nepakartojamas baisuoklis.

Anonimas

Anonimas portretas
uztenka miegot tingini laikas dirbt pradet,o tai snaudi ant milijonu savu,laikas milijardus daryt

...

... portretas
ZILVINAI PARURY KODEL KITU NIKU RASAISI SUBINLAIZIAUJI JAM

Kum Čun Unas

Kum Čun Unas portretas
Kim Čun Unas: Jauču didžiuuuuuuuuuuuulę atsakomybę prieš Korįjaus leudį. Esu renkamas iš VIENo asmens. Kaži ar išrinks? Kad ir kaip būtų. Leudimi tikiu.

Čiubaka

Čiubaka portretas
Tokiais tempais tuoj ir Kim Džong Uną perspjaus

Padėka Šimonytei

Padėka Šimonytei portretas
Tėvynės sąjungos partija laimėjo rinkimus tik ŠIMONYTĖS dėka. Anūkas tesugeba liežuviu malti su seneliu pasikonsultavęs.Baisi padėtis Lietuvoje beveik su visom partijom-protingi emigravo ar išėjo į verslą ir tik likę vidutiniokai smurgdo Lietuvą.

ALGIS

ALGIS portretas
Anais laikais , rinktieji ''IŠ VIENO'' irgi kalbėjo , kad jaučia didelią atsakomybę , o apie kokią demokratiją jų partijoje čiulbėjo .

Lukasenka tikriausiai apsales, kad

Lukasenka tikriausiai apsales, kad portretas
pats tokiu triuku dar neisbande.

Na, konservatoriai pirma galetu neapsimetineti,

Na, konservatoriai pirma galetu neapsimetineti, portretas
kad buvo rinkimai. Ir jei pasirinko Anuka, kuris pries pasodintas i partijos kresla tik metus isbuves partijoje, tai regul tik nevaidina demokratiniu rinkimu.

Kada baigsite?

Kada baigsite? portretas
Ar kada nors išeis laikraštis,kuriame nebus anūko nuotraukos.Juk laikraščiai dar nėra Lansbergių nuosavybė,tai kodėl jį taip demonstruojate.Juk per tai,laikraščiai praranda prenumeratorius.

Cha cha cha Senas pirdžius Kęstas „raspojasalsa“

Cha cha  cha  Senas pirdžius Kęstas „raspojasalsa“ portretas
Tai vargšas nusenęs žmogelis – okupacijos laikų liekana. Visą laiką sąžiningai tarnavo sovietų represinėse struktūrose. Negailėdamas jėgų kovojo su Sovietų Sąjungos priešais, naikino ir trėmė visus, netikinčius šviesiu komunizmo rytojumi. Vykdė ir viršijo Komunistų partijos iškeltus penkmečio planus. Visas sovietines šventes šventė negailėdamas sveikatos. Nenuostabu, kad žmogelis prieš laiką susidėvėjo ir psichiškai, ir fiziškai. Dabar prisiduria pragyvenimui, rašydamas komentarus, liaupsinančius fašistinę Kremliaus milijardierių kliką ir keikiančius Lietuvą. Nebesupranta žmogelis apie ką straipsnyje rašoma, todėl jo komentarai ne į temą. Kadangi apmokama pagal žodžių kiekį komentare, visada gale prirašo. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Kęstas

Kęstas portretas
Kaip Lietuva sukelia karus kaimyninėse valstybėse ir kenkia pati sau: Mūsų valdantieji meluoja kaimynams. Žadame nerealius aukso kalnus. Kokie nors Lvovo nacionalistai tuo susigundo ir pradeda šaudyti vieni į kitus. Nuolatinė krizė mūsų kaimynystėje išbaido investicijas iš Lietuvos. Todėl Lietuvoje klesti bedarbystė, skurdas, vagystės, bendras nesaugumo jausmas. "O ką šioje situacijoje sako užsienio reikalų ministras ir konservatorių torto vyšnaitė Gabrielius Landsbergis? Jis tyli, nes tuo pačiu metu padarė kiek mažesnį blyną Ukrainoje – pažadėjo šiai šaliai vakcinų! Žinoma, jei liks. O kiek vakcinų gali likti nuo Lietuvos Ukrainai, kurioje gyvena per 40 milijonų?" Gal jau laikas melagį ir kyšius iš Mockaus imantį Gabrielių Landsbergį sodinti už kyšininkavimą, o Lietuvos užsienio politikoje daryti tai, kas naudinga Lietuvai? Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Usama Bin Gabrylyčius

Usama Bin Gabrylyčius portretas
Dėdulė akbar!

PUIKI PARTIJA

PUIKI PARTIJA portretas
-laimejo pirmą vietą rinkimuose į Seimą. Tai vienintelė STIPRI DEŠINĖS partija, atsvara visiems komuniagiškiems sbrodams. Jai vadovavęs G. Lanzbergis laimejo rinkimus,(aišku Šimonytės indelis rinkimuose milžiniškas, bet ji ir nenuėjo pas uspasky, pas kokį karbauckį , palucką:), partija juo pasitiki. Tai ne koks paluckas, ar karbauckis kurie bus kaip pralaimetojai perrenkami.

skaitytojas

skaitytojas portretas
sovietu laikais irgi buvo vienas kandidatas visam laikui tai buvo Breznevas paskui atsirado Putinas o ko mes blogesni irgi galim turet tik viena

Smagu

Smagu portretas
skaityt pavargėlių komentarus, kuo labiau siunta ir keikiasi, tuo maloniau. Dirba Latvių gatvės ir rusiškų trąšų "pisakos" Tėvynės Sąjunga - pirmyn!

Sadam Gusein

Sadam Gusein  portretas
Salam iš Landsbergių tvartelio. Ant tvartelio laktos išrinkime gaidį iš vienintelio kandidato. Karykoooooooo

taigi

taigi portretas
Atėjo Stalinas visiems laikams ...ir anūkėlį atvedė už rankos.

Gražus vaizdzialis

Gražus vaizdzialis portretas
Buvo 16 kandidatų ir staiga lieka vienas, vienam pasiūlius atsiimti visas kandidatūras, išskyrus vieną! Primena gūdžius sovietinius laikus, net suvaidinti demokratijos nesugebėta.

ups

ups portretas
Dieve šventas, į ką virsta ta už ausų pritempta demokratija mūsų šalyje....

Anonimas

Anonimas portretas
Šito brudo masono žmonos ziurkienes mokykloje vaikus mokina, kad žmogus yra vienalytis. Nėra nei vyriškos, nei moteriškos giminės. Kas gali už tokius pinigus vesti vaikus į iskrypeliu mokykla.

O kur

O kur  portretas
tie 16?"Stipriai kažkas išgąsdino. Gabriukas vienintelis ir nepakartojamas!!!

Tikra

Tikra portretas
demokratijos ir rinkimų parodija,asmenybės kulto paveldėtojas

Anonimas

Anonimas portretas
Tai bent partija, sugeba postus tik paveldejimo keliu gaut. Negi toje partijoje tik tokie like. Negi nera joje padoriu , mastanciu zmoniu.

Anonimas

Anonimas portretas
Saunuolis! Gales toliau milijono vertes sklypus po viena eura pirkti ir afioras subMG Baltic daryti

Cirkas

Cirkas portretas
Net RU ir BY galima rinktis tarp Putino ar Medvedevo, arba tarp Aliaksandro ir Nikolajaus, o LT - vienintelis gensekas Gabrys Nepotukas...

Taigi

Taigi  portretas
Rytietiška patarlė kaip tik šiam atvejui puikiai tinka: „Šunys loja – karavanas eina“.

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Lietuva gali išgelbėt Žilvinas Ručys

Anonimas

Anonimas portretas
Kol senis masonas gyvas, jis valdo kas ir kur turi būti

aras

aras portretas
BREZNEVAS 2

Anonimas

Anonimas portretas
TAM CHA CHA CHA atidirbineji stribo vaike

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
p.sovietiniai kolonistai, kolaborantai, Karbauskio žalios vištos spaudytojai bei kiti Lietuvos nedraugai, ačiū jums už puikią G.Landsbergio reklamą. Jei ne jūsų aršus puolimas, daug kas abejotų ar G.Landsbergio kandidatūra yra pati tinkamiausia vadovauti vienai iš galingiausių, pilietiškiausių ir patriotiškiausių partijų Lietuvoje.

KESTAS

KESTAS portretas
ka TIK PUTINUI LUKASENKAI LIEPE DARYTI RINKIMUS DEMOKRATISKUS LAISVUS O PATYS KONCERVATORIAI))))30M. DARO TA PATI LASBERGIS KUBILIUS NA KARTAIS RASZMA SU JUKNEVICIENE PAPLIURPIA KA NORS ))) IDOMU KA I TAI PAKOMENTUOTU KONCERVATORIU KORESPONDENTE JUKNEVICIENES DUKTERECIA RIMA URBONAITE?:))

pala,pala

pala,pala portretas
iseis diedukas anapylin,tada pamatysim...

Iškrypelių

Iškrypelių portretas
partija :)))

blogis

blogis portretas
net feiso lupos iskreiptos i ta pacia puse kaip dedules o kas stos i kova su dedule tuojau kompro medziaga pateiks

Putinas, Lukošenka

Putinas, Lukošenka portretas
ir taip toliau. O kaip kitaip jūs norėjot, KGB valdo mus. Ir jiems gerai sekasi.

Leninas

Leninas portretas
Eisi prieš "landsbergių dinastija" kalina Lietuvių tauta.

v

v portretas
klaunas

Diktatoriai...

Diktatoriai... portretas
Ko ne Lukašenką, ar Huseinas? Jie irgi demokratiškai rinkimus visada laimi likę vienynteliais kandidatais. Negražu anukėlį nusirašinėti, oi negražu....

Na kad

Na kad portretas
taip užsispyrusiai bukai elgtųsi TS LKD niekada nebūtume pagalvoję, taip viešai pademonstravo lietuvišką "demokratiją"....

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
"Pastebimas ligonio būklė pagerėjimas - jis savarankiškai ištiesė kojas".

Anukas jau paaiskins, kad atsisakyti demokratiniu

Anukas jau paaiskins, kad atsisakyti demokratiniu portretas
rinkimu partijoje yra "didele atsakomybe"? Geras cia!

Julija

Julija portretas
Kaip diedukas pasakys, taip anūkas padarys ... Kai dieduko nebebus, partija tikrai sužlugs ...

laksto

laksto portretas
po pasaulį ir visur aiškina, kad ruskių vakcinos blogos, na koks mūsų ten interesas ar reikalas, kas jį įpareigojo, prieš ką jau jis ten toks atsakomingas

Visai kaip prie Visarionyčiaus

Visai kaip prie Visarionyčiaus portretas
Vienintelė "teisinga" partija, vienintelė "teisinga" nuomonė, vienintelė paveldima partijos predcedatieliaus kėdė.

jo

jo portretas
tai ir jam telieka atsisakyti :) siaip valio, koncervai atidaryti...gal atsiskirs kas gero nuo ju, o landsbergio koncervai gales gest toliau

SLYKSTU

SLYKSTU portretas
SLYKSTU DAUGIAU NERA KA PASAKYTI SENASIS LANZBERGIS PUIKIAI PRISIMENA ,,BREZNEVO'' LAIKUS IR DABAR TA PATI PRITAIKE SAVO ANUKELIUI SIAUBINGA

Anonimas

Anonimas portretas
Su tuom ir sveikinam....( be atsakomubės )

GRAŽIAI SUREŽISUOTAS SPEKTAKLIS

GRAŽIAI SUREŽISUOTAS SPEKTAKLIS portretas
Atseit, kokie mes "demokratiški". Buvo net 16 pretendentų...ir...liko vienas. Patiems ne juokinga? Kuo ne landsberginė DIKTATŪRA Lietuvoje. Na, gal ne visoje Lietuvoje gal tik toje apsidirbusioje, supuvusioje vagių partijoje...

onute

onute portretas
KOKIE ČIA TAU GABRY ATSAKOMYBĖ KAIP GALVELĖ NEDIRBA

kauniete

kauniete portretas
IR VĖL SENELIS IŠKĖLĖ BET JIS NENORI DIDELĖ ATSAKOMYBĖ BET SUTINKA EIS KA DARYSI KAD VISA PARTIJA DURNELEI TIK JIS VIENAS PROTINGAS GAL SENELIS PAMIRŠO KAD JAM TIK PREZIDENTU BUTI

Galerijos

Daugiau straipsnių