Quantcast

VTEK: R. Jakilaitienė pavėlavo deklaruoti interesus

Grįžti į straipsnį

alio , Jakilaiti,

alio , Jakilaiti,  portretas
Kaip šį vakarą ,, Dėmesio centre", gal svečiuosis ponia Jakilaitienė ? O gal Gabrielius su Degutiene aiškinsis santykius kuris daugiau buvo paremtas Kurlianskio ? :)))

oi ne :)

oi ne :)  portretas
pamiršo dar nuo 2007 m :) --- Deklaruoti ji vėlavo ir nuo 2007 metų sutuoktinio vykdomą mišriojo žemės ūkio bei nuo 2012 metų vykdomą meninės kūrybos individualią veiklą – pirmąjį kartą visa tai nurodė tik 2017 metais teiktoje deklaracijoje.----- P.S. manote galime tikėti Jakilaičio " Dėmesio centru " ? :) Aš tai netikiu ir jau senokai , todėl manau gerai , kad save gerbiantys politikai atsisako dalyvauti jo laidose . O dabar dar faktai dėl žmonos 'užmaršumo ' įstatymams :)

NIEKO SAU :)

NIEKO SAU :)  portretas
čia ta iš šeimos , kurios užmaršumas deklaruoti , mano galva , kaip ir neturėtų kamuoti :) Vyriškis taip 'auklėja kitus ' , o pačio šeimoje 'užmaršumas ' dar nuo 2013 m ir ne vienas ? Keista , kad tokia 'užmarši ' įstatymams moteriškė dirba Užsienio reikalų ministerijoje :) Klaiku kai pagalvoji , kokia betvarkė buvo valstybėje iki kol į valdžią išrinkome "ne tuos " :) Sėkmės 'valstiečiams' , tikiuosi daugumą turėsite ir savivaldybių rinkimuose , laikas valytis ir miestų "valdžias " .

senele

senele portretas
tiesiog slykstu ziureti i porele mumis laikancius durniais ;;;;;;;musu pinigais paspringe is laimes dziaugiasi tuscios asmenybes ksds zmogus pats savo protu uzdirba yra tikrai malonu ocia apsimeteliai kvailina zmonija DIEVAS VISKA MATO oi oi oi geda

l

l portretas
o valgyt nepamirsta,vyt is darbo

Xcfvg

Xcfvg portretas
Šis plikius nori patekti į seimą.Manau žmonės jau laisviau ir atsakingiau žvelge į renkamus pretendentus.Yra vienas metodas,jeigu nėra ką rinkti,reikia sugadinti rinkimų biuletenį ir ne balsuoti nei už vieną, kuris tau nepatinka.Nes jeigu nesugadintas biuletenis rinkimų,jie balsuoja jiems reikalingą asmenį.

Irena

Irena portretas
Kas cia vis raso tokias nesamones kazkoks issigimelis "Grybauskaite uz grotu"cia ji reikia uz grotu visai ne i tema raso bukagalvis narkonanas

NA NA

NA NA  portretas
šita šeimynėlė ,taip giliai yra įsiraususi į Lietuvos biudžeto pinigų maišą ,kad nejaučia jokio skirtumo ar LRT studiją privati ar yra išlaikoma iš Lietuvos žmonių lėšomis ,,,,sėkmės ,lobsta Lietuvos žmonių sąskaita primityvi šeimyna ,,,,

BK

BK portretas
turetu buti,o ne VTEK.

nuomone

nuomone portretas
Mano nuomone kaip galima nepamirsti deklaruoti pajamu kad ir ant ranku pirstu suskaiciot sunku kiek yra ivairiausiu Jakilaicio pristeigtu firmeliu LRT kuriose matomai visur dirba Jakilaitiene.

Galerijos

Daugiau straipsnių