Quantcast

Alytaus rajono savivaldybės administracijai vadovaus G. Jociunskaitė

  • Teksto dydis:

Alytaus rajono savivaldybės taryba skyrė savivaldybės administracijos direktore Gintarę Jociunskaitę.

Šiuo metu ji eina Finansų ir investicijų skyriaus vedėjos ir laikinai savivaldybės administracijos direktorės pareigas.

„Darbas, kuris jai buvo pavedamas, buvo atliekamas atsakingai, kruopščiai ir profesionaliai“, - teikdamas Savivaldybės tarybai tvirtinti G. Jociunskaitės kandidatūrą, sakė rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas.

Kandidatė į savivaldybės administracijos direktoriaus pareigas G. Jociunskaitė padėkojo rajono merui už išreikštą pasitikėjimą. Ji pabrėžė, kad savivaldybės administracija yra ir žmonės, nuo kurių darbo priklauso visos įstaigos sėkmė, todėl, tvirtino, pasiryžusi didelį dėmesį skirti administracijos komandai, jei bus poreikis, peržiūrėti padalinių ir specialistų funkcijas, kad būtų geresnis administracijos darbas.

„Administracija įgyvendina Savivaldybės tarybos užduotis. Kad būtų įgyvendinti ambicingi mero ir Savivaldybės tarybos narių uždaviniai, esu pasiryžusi dirbti atsakingai, nuosekliai, skaidriai ir naudingai Alytaus rajono gyventojams“ , - kalbėjo kandidatė į savivaldybės administracijos direktoriaus pareigas G. Jociunskaitė.

Kaip pranešė Alytaus rajono savivaldybė, už G. Jociunskaitės kandidatūrą slaptu balsavimu balsavo 17, susilaikė 1, nepritarė kandidatūrai 6 Savivaldybės tarybos nariai.

G. Jociunskaitė yra baigusi Vilniaus universitete vadybos ir verslo administravimą, ekonomiką, savivaldoje dirba nuo 2007 m. - Alytaus rajono savivaldybės administracijoje dirba beveik 7-erius metus, prieš tai dirbo Druskininkų, Alytaus miesto savivaldybių administracijose. Jai yra 34 metai.

Alytaus rajono savivaldybės administracijos pareigas G. Jociunskaitė pradės eiti gegužės 17 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių