Quantcast

Mirė žinoma mediumė G. Asipauskaitė

  • Teksto dydis:

Mirė mediumė, parapsichologė, rašytoja, įvairių televizijos laidų dalyvė klaipėdietė Gražina Asipauskaitė.

Apie jos mirtį penktadienio vakarą pranešė moters sesuo Loreta.

„Su nežmoniškai plyštančia širdimi, kai oro įkvėpti sunku noriu pranešti, kad netekome mūsų brangios Gražinos... Sesers, mamos, dukters, draugės. Apsakyti negaliu, niekada neatsigausiu. Sese, dabar tu danguje! Pasimatysime. Myliu! Būk ten aukštai su Angelais! Myliu myliu myliu!!!!! Dėl atsisveikinimo bus pranešta“, – taip feisbuke parašė mirusiosios sesuo Loreta. ​

Moters mirties priežastis nenurodyta. G.Asipauskaitė yra dalyvavusi televizijos realybės šou „Namas“, įvairiose pokalbių laidose.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aš portretas
Jūs tie "sielos ubagai" kaip: "kaimynė" šikynė ir dar kokia pvz" kalė " ( zmogum nevadinsiu), žinokit - karma karma ir dar karta karma taip smogs kad raitysitės iš skausmo! Tiesiogine prasme raitysitės. Tie mandruoliai kurie sėdit kaip žiurkėnai ir sugebat tik spaudyt mygtukus - kur buvo jūsų drąsa kuomet Gražina buvo gyva jai tai pasakyti tiesiai į akis?! Aa... suklusot?!! Nes esat bailiai, konkretūs.. Kai kurie "galimai ligoniai" tai tiems "atleistina" ir taip likimas nubaudė. Ką norėjo ta Ji darė, ir patikėkit Gražinai 1000000 kartų geriau , ramiau negu Jums sielos ubagiukai , nes drebat pasislėpę už ekrano!! Ir drebėkit.. ateis ir jūsų laikas! Gražaus likimo ...! Linkiu šimtakeriopai to ko čia kai kurie prisakėte- jums ir jūsų artimiems!!!

Jozas

Jozas portretas
Juk tai tamsos darbai tas spiritizmas. Kas buvote pas būrėjus,tai skubiai atgailaukite...

Man jos tokios panašios

Man jos tokios panašios  portretas
Pagalvojau jog siegel pamiro.
VISI KOMENTARAI 86

Galerijos

Daugiau straipsnių