Quantcast

Prie stadiono neleis statyti kotedžų

Gargžduose

Prie stadiono neleis statyti kotedžų

Klaipėdos rajono savivaldybė gavo “Restito” bendrovės prašymą šalia Gargždų stadiono leisti statyti vienbučius gyvenamuosius namus su žemės sklypais. Privatūs asmenys suprojektavo kotedžus miesto stadiono apsauginėje zonoje už stadiono tvoros.

Klaipėdos rajono meras Vaclovas Dačkauskas mano, kad Gargždų miesto stadionas savo paskirties nekeis, ateityje bus atnaujintas ir tarnaus rajono žmonėms. Jau parengta Gargždų stadiono atnaujinimo darbų sąmata už 1064982 litų. Dar 896 tūkst. Lt prisidės dėl katilinės su vėdinimo įranga statybos.

Gargždų stadioną numatoma pradėti atnaujinti 2006 metais. Stadiono pagalbinėse patalpose ketinama įkurdinti Gargždų vaikų ir jaunių sporto mokyklą bei Sporto centrą. Prie stadiono turėtų būti ir įvairios įstaigos, kurios varžybų metu aptarnautų žmones.

Klaipėdos rajono savivaldybės specialistų nuomone, triukšmas sklindantis iš stadiono, drumstų kotedžo gyventojų poilsį. Kotedžų projektavimas jau pradėtas, nes anksčiau rajono valdžia buvo leidusi tai daryti. Dabar pasakius „ne“ ginčus gali tekti spręsti teismuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių