Quantcast

B. Netanyahu: karas bus tęsiamas, nepaisant didėjančio tarptautinio spaudimo

Izraelio vyriausybė, pasak ministro pirmininko Benyamino Netanyahu, nepailsdama siekia išlaisvinti islamistinio „Hamas“ judėjimo Gazos Ruože laikomus įkaitus. Tačiau kol kas nėra aišku, ar pavyks pasiekti susitarimą dėl įkaitų paleidimo ir paliaubų Gazos kare, sakė B. Netanyahu ketvirtadienio vakarą Tel Avive.

Pasak B. Netanyahu, vienas svarbiausių jo reikalavimų yra gauti sąrašą su visų įkaitų, kurie būtų paleisti, pavardėmis. Tačiau tokio sąrašo jis esą iki šiol negavo. Todėl kol kas nėra aišku, ar artimiausiomis dienomis įvyks proveržis derybose ir bus pasiektas susitarimas.

B. Netanyahu, be to, pabrėžė, kad kariuomenė tęs karą su „Hamas“ iki pergalės. „Tarptautinis spaudimas Izraeliui vis labiau didėja. Tačiau aš atmečiau milžinišką spaudimą nutraukti karą“, – kalbėjo premjeras. Izraelio pajėgos esą Gazos Ruože juda į priekį ir rengiasi tęsti operaciją. „Tęsinys bus“, – akcentavo B. Netanyahu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nesikiškim

Nesikiškim portretas
Tai kieno dievas gudresnis:žydų ar muslimų? Tegu ramiai išsiaiškina tarpusavy.

Palaikau

Palaikau portretas
Šimta procentų ,su išsigimėliais kitaip negalima.Kaip ir su putinistais, kaip kiaulės , kol per snukį gerai negauna ,tol lenda.

Jis

Jis portretas
Daro tai ką reikia daryti ne kaip kurie europiniai mižniai
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių