Quantcast

Buvęs žvalgybos pareigūnas: JAV slepia informaciją apie ateivių laivus

  • Teksto dydis:

Vienas buvęs Jungtinių Valstijų žvalgybos pareigūnas trečiadienį Kongreso komitetui pareiškė, kad žmonės Visatoje nėra vieni, o amerikiečių valdžia slepia to įrodymus.

Davidas Gruschas (Deividas Grušas) liudijo absoliučiai tikintis, jog vyriausybė turi neatpažintų skraidančių objektų (NSO) ir jų valdžiusių būtybių, kurie nėra žmonės, palaikų.

„Vykdydamas savo tarnybines pareigas buvau informuotas apie kelis dešimtmečius trukusią NSO nuolaužų paėmimo ir jų sandaros studijavimo programą“, – sakė D. Gruschas.

„Remdamasis surinktais duomenimis, priėmiau sprendimą pranešti apie šią informaciją savo vadovams ir keliems generaliniams inspektoriams, taip tapdamas informatoriumi“, – teigė jis.

Klausymo metu D. Gruschas, spaudžiamas pateikti išsamią informaciją, ne kartą sakė, kad negali komentuoti viešoje aplinkoje, nes informacija yra įslaptinta.

Jis teigė, kad JAV vyriausybė slepia informaciją apie NSO ne tik nuo visuomenės, bet ir nuo Kongreso, ir kad jis asmeniškai apklausė asmenis, turinčius tiesioginių žinių apie ne žmonių valdomus laivus.

„Mano parodymai grindžiami informacija, kurią man suteikė asmenys, ilgą laiką pasižymėję teisėtumu ir tarnyste šiai šaliai; daugelis jų taip pat pasidalijo įtikinamais įrodymais – nuotraukomis, oficialiais dokumentais ir įslaptintais žodiniais liudijimais“, – įstatymų leidėjams sakė D. Gruschas.

Pentagonas paneigė D. Gruscho pareiškimus apie informacijos slėpimą.

JAV Atstovų rūmų narys Timas Burchettas (Timas Burketas) pritarė minčiai, kad vyriausybė slepia informaciją, ir pradėdamas posėdį pasakė: „Mes ketiname atskleisti slėpimą.“

Per posėdį taip pat liudijo du buvę karinio jūrų laivyno karininkai, pasakoję, kad matė NSO.

Atsakymų nėra

„Tai vyriausybės skaidrumo klausimas. Negalime pasitikėti vyriausybe, kuri nepasitiki savo žmonėmis“, – sakė T. Burchettas.

Paklaustas, ar už Žemės ribų gali egzistuoti gyvybė, Nacionalinio saugumo tarybos atstovas spaudai Johnas Kirby (Džonas Kerbis) atsakė, kad neturi vienos ar kitos pozicijos šiuo klausimu.

„Manome, kad yra nepaaiškinamų oro reiškinių, kuriuos minėjo ir apie kuriuos pranešė karinio jūrų laivyno ir oro pajėgų pilotai“, – sakė jis ir pridūrė: „Mes neturime atsakymų, kas tai per reiškiniai.“

Pentagono tarnybos, įsteigtos nustatyti potencialią grėsmę keliančius NSO, vadovas anksčiau šiais metais įstatymų leidėjams teigė, kad tarnyba nenustatė jokių ateivių veiklos požymių.

Įvairių sričių anomalijų tyrimų biuras (AARO) „iki šiol nerado jokių patikimų įrodymų apie nežemišką veiklą, technologijas ar žinomiems fizikos dėsniams prieštaraujančius objektus“, balandį liudijo Seanas Kirkpatrickas (Šonas Kirkpatrikas).

Tačiau pastaraisiais metais JAV vyriausybė rimčiau ėmėsi spręsti NSO klausimą.

Gegužę NASA surengė pirmąjį viešą susitikimą dėl NSO ir jame paragino taikyti griežtesnį mokslinį požiūrį, kad būtų išsiaiškinta šimtų paslaptingų reginių kilmė.

Po to, kai JAV karinio jūrų laivyno ir karinių oro pajėgų pilotai pastebėjo eilę nepaaiškinamų reginių, Pentagonas taip pat pradėjo skirti daugiau dėmesio šiai temai.

Didžiausią nerimą kėlė tai, kad pastebėti reginiai gali būti susiję su nežinomomis oro sekimo technologijomis, kurias Kinija naudoja žvalgybinei informacijai apie JAV gynybą rinkti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pavardė

pavardė portretas
kažkur girdėta...

Guntars Zalupkins

Guntars Zalupkins portretas
Jei prieš 60 metų atseit sugebėjo nuskristi iki Mėnulio tai dabar kaip technika šimtą kartų geresne kodėl vėl nenuskrenda? Vien melas!

ši JANKIS ieško būdų , kaip toliau galėtų

ši JANKIS ieško būdų , kaip toliau  galėtų portretas
KVAILINTI gyventojus ir --kad nieko nekurdamas galėtų išgyventi-- tokia sena JANKIŲ priedermė šį kartą n e s u v e i k s .
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių