Quantcast

E. Macrono nuotraukos internete sukėlė audrą: ruošiasi kovai?

  • Teksto dydis:

Prancūzijos prezidento Emmanuelio Macrono nuotraukos, kuriose jis boksuojasi, šalyje sulaukė ir pagyrimų, ir pasipiktinimo.

E. Macrono nuotraukas antradienį instagrame paskelbė jo oficiali fotografė Soazig de la Moissonnière. Juodai baltose nuotraukose pavaizduota, kaip Prancūzijos prezidentas intensyviai treniruojasi.

Socialinėje medijoje netrukus atsirado prezidento palyginimų su filmų veikėju Rokiu Balboa ir aktoriumi Robertu de Niro. Kai kurie internautai juokavo, kad E. Macronas greičiausiai ruošiasi kovoti su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu, kuriam, beje, fotosesijos, skirtos parodyti savo sportinį meistriškumą, irgi nėra svetimos, rašo „The Guardian“.

V. Putinas anksčiau buvo nufotografuotas žvejojantis, šaudantis, jojantis nuoga krūtine, žaidžiantis ledo ritulį, nugalėjęs savo priešininkus dziudo rungtyje ir važiuojantis tankais bei povandeniniais laivais.

Instagramo nuotr.

Kaip rašo „Daily Mail“, E. Macrono nuotraukos pasirodė prezidentui pradėjus diskusiją apie Vakarų karių siuntimą į Ukrainą. E. Macronas taip pat ragino Europos lyderius nebūti „bailiais“, kai kalbama apie Ukrainos gynybą.

Prancūzų moterų žurnalo „Femme Actuelle“ teigimu, nuotraukose „Brigitte Macron vyras“ pavaizduotas „tarsi jis norėtų kautis su savo priešininku. Atrodo, kad jis smūgiuoja taip stipriai, kad jo bicepsai iššoka po juodais marškinėliais.“

Kiti komentatoriai išreiškė pasipiktinimą. Prancūzijos parlamentarė Sandrine Rousseau tinkle „X“ rašė: „Koks pralaimėjimas progresyvumui. Koks politinės komunikacijos skurdas“.

Lotaringijos universiteto istorijos profesorius Éricas Anceau „X“ teigė, kad nuotraukos yra „dalis neopopulistinio vyriškumo, kurį šiandien mėgsta kai kurie lyderiai, pradedant šio žanro meistru (iki šiol) V. Putinu“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To varliamusio

To varliamusio portretas
bicepsas fotosopas, raumenys yra kaip gejo,juk jis niekada nesportavo

> Napoleonas...

> Napoleonas... portretas
Niekur Napoleonas nebėgo. Jis prasiėjo iki maskvos, sudegino ją ir grįžo į Paryžių. Tiesa daug kariuomenės žuvo nuo šalčio ir ligų. O kacapai bijojo net priartėti prie prancūzų.

NAPOLEONAS TOLAU BUVO NUĖJĘS....

NAPOLEONAS TOLAU BUVO NUĖJĘS.... portretas
Ir...kaip gėdingai teko bėgti atgal...Ale panašiai, kaip Amerika iš Vietnamo ir Afganistano...Keista...visai istorijos nesimoko....
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių