Quantcast

Ekspertas paaiškino, kodėl Velso princesė prakalbo apie savo ligą

Šiuo metu Kate Middleton, trijų vaikų mamai, sergančiai vėžiu, taikoma prevencinė chemoterapija. Ilgalaikis jos nesirodymas viešumoje kėlė nerimą Didžiosios Britanijos monarchų šeimos gerbėjams, kurie kėlė įvairias versijas. Karališkosios šeimos ekspertas mano, kad  kaip tik  dėl visuomenės spaudimo Kate nusprendė viešai prisipažinti, kad šiuo metu kovoja su vėžiu. Apie tai rašo „Page Six“.

Velso princesė pajuto spaudimą kilus sąmokslo teorijų bangai. Kuo ilgiau Catherine nesirodė viešumoje, tuo garsiau sklido gandai apie princo Williamo neištikimybę, nesantuokinį jo vaiką, tikėtinas skyrybas, plastines operacijas ir pan. Tačiau penktadienį Kate nusprendė kreiptis į žmones prisipažindama, kad jai diagnozuotas vėžys ir šiuo metu taikoma chemoterapija.

Valentine'as Lowas, knygos „Dvariškiai: intrigos, ambicijos ir galios žaidėjai už Vindzoro rūmų“ (angl. Courtiers: Intrigue, Ambition, and the Power Players Behind the House of Windsor) autorius, išsakė mintį, kad šį pranešimą galėjo pagreitinti sąmyšis, kilęs po 2024 m. sausį atliktos Kate  pilvo operacijos.

„Jie, greičiausia, jautė spaudimą šią žinią paskelbti“ , –  sakė V.  Lowe'as.

„Galų gale pasidarė per sunku ir  jie turėjo kažką pasakyti“, – patikslino karališkosios šeimos ekspertas.

Šių metų pradžioje Velso princesė, kuriai buvo atlikta pilvo operacija, atsitraukė nuo karališkųjų pareigų. Ji viešumoje buvo pastebėta vos keletą kartų (su princu Williamu ūkininkų turguje ir su mama automobilyje).

Kensingtono rūmai anksčiau yra pranešę, kad Catherine į darbus grįš 2024 m. balandį. Tačiau kol kas nežinoma, kada tiksliai tai įvyks.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
PRAKEIKTI paparaciai neduoda ramybės žmogui sunkiai sergančiam , jiems į viską nusispjaut , kad tik kažką parašyt , TAI ŽEMIAU PLINTUSO KRITĘ PADARAI , žmonimis nedrįstu vadinti .

olo

olo portretas
Tik visokiuose ruskijstanuose slepiama nuo visuomenės.

mažiausias

mažiausias portretas
visokių eksperdų ir aplamai visų kitų reikalas. Tai liečia tik jų šeimą ir kvit.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių