Quantcast

J. Bidenas Baltimorės tilto griūtį pavadino siaubingu nelaimingu atsitikimu

  • Teksto dydis:

JAV prezidentas Joe Bidenas (Džo Baidenas) antradienį Baltimorės tilto griūtį pavadino „siaubingu nelaimingu atsitikimu“ ir pažadėjo kuo greičiau atnaujinti veiklą pagrindiniame Rytų pakrantės uoste, kuriame krovininis laivas atsitrenkė į tiltą.

J. Bidenas taip pat minėjo, kad Francis Scotto Key (Frensio Skoto Ki) tiltas bus atstatytas kuo greičiau, tačiau pripažino, kad tai užtruks.

Prezidentas teigė, kad atsiųs „visus federalinius išteklius“, reikalingus incidentui, įvykusiam ankstyvą antradienio rytą, likviduoti.

Pasak pareigūnų, dingo šeši žmonės. Visi jie – darbininkų brigados, taisiusios duobes ant tilto, nariai.

„Savo komandai nurodžiau daryti viską, kas įmanoma, kad uostas būtų atidarytas ir tiltas atstatytas kuo greičiau“, – trumpai kalbėdamas iš Baltųjų rūmų sakė J. Bidenas, kartu pripažindamas, kad: „Tai užtruks šiek tiek laiko“.

JAV Baltimorės mieste dideliam laivui antradienį įsirėžus į Francis Scotto Key tiltą, šis sugriuvo ir vandenyje galėjo atsidurti iki 20 žmonių, pranešė pareigūnai.

Maždaug 1 val. 30 min. vietos (7 val. 30 min. Lietuvos) laiku didelis laivas rėžėsi į tiltą, užsidegė ir nuskendo, rodo socialiniame tinkle „X“ paskelbtas vaizdo įrašas. Į vandenį taip pat nukrito daug automobilių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai tik irodo ,kad Dievas yra , amerikonu spec tarnybos

tai tik irodo ,kad Dievas yra , amerikonu spec tarnybos portretas
ne karta organizavo Krimo tilto teroristinius aktus-sprogdinimus [ o tiltas visvien stovi ], bet KARMA sugryzo Ukrainiecio laivo Kapitono rankomis ,ir nugriove amerikoniska Baltimores tilta [nes Dievas nusisukes nuo iskrypusios ,degradavusios amerikos]

cha...laivas stovi , su visu kroviniu , su apdauzyta

cha...laivas stovi , su visu kroviniu , su apdauzyta portretas
,,nosim,, nenuskendo [ kaip kad rasoma straipsny kad nuskendo ] laivo kapitonas ukrainietis --amerikonai juokiasi ,,sako sumaise tiltus -galvojo ,kad tai Krimo tiltas todel ir taranavo , o pasirodo kad tai jankiskas Baltimores tiltas,,,antra vertus - rusas stato saziningiau Krimo tilta ukrai sprogino , raketom apsaude ,o jis visvien stovi , o y jankisko tilto vien kolona trinktelejo laivas ir visas tiltas kaip is kortu pastatytas ,iskarto visas nugarmejo y dugna

to juokinga

to juokinga portretas
ukrainieciai gyvena ukrainoje, o ten chacholas...
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių