Quantcast

J. Navalnajos paskutinis laiškas Maskvoje laidojamam vyrui: nežinau, kaip gyventi, bet pasistengsiu

  • Teksto dydis:

Tuo metu, kai Maskvoje buvo laidojamas Kremliaus opozicionierius Aleksejus Navalnas, jo artimiausias žmogus – žmona Julija Navalnaja – instagrame pasidalijo įrašu, kuriame užfiksuotos itin asmeniškos poros laimingo gyvenimo akimirkos. Šalia – jautrus įrašas. 

„Lioša,

ačiū tau už 26 absoliučios laimės metus. Taip, net už paskutinius trejus laimės metus. Už meilę, už tai, kad visada mane palaikei, kad juokinai mane net iš kalėjimo, kad visada apie mane galvojai.

Nežinau, kaip gyventi be tavęs, bet pasistengsiu, kad tu ten, viršuje, džiaugtumeisi už mane ir didžiuotumeisi manimi. Nežinau, ar man pavyks, ar ne, bet stengsiuosi.

Esu tikra, kad vieną dieną susitiksime. Turiu tau tiek daug nepapasakotų istorijų ir telefone išsaugojau tiek daug tau skirtų dainų, kvailų, juokingų ir apskritai, tiesą sakant, siaubingų dainų, bet jos – apie mus, ir taip norėjau leisti tau jų pasiklausyti. Ir aš taip norėjau žiūrėti, kaip tu jų klausaisi ir juokiesi, o tada apkabini mane.

Myliu tave amžinai. Ilsėkis ramybėje“, – rašė Julija tuo metu, kai Maskvoje tūkstantinė žmonių minia į paskutinę kelionę lydėjo jos  gyvenimo žmogų. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Юлия Навальная (@yulia_navalnaya)



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ups

Ups portretas
Is pasirodymų ir "pjarinimosi" aišku, kad žino....

Anonimas

Anonimas portretas
Navalnų giesmelė jau sugiedota. Idomu, ką dabar darys nauju didvyriu? Gal kokį skriaudžiamą gėjų suras, ar taip kudakuot mėgstantį psichą. Išpūs vėl naują muilo burbulą....

tai

tai portretas
> Ta padori žmona jau senai gyvena su kitu, tik santykiai nėra ir nebus viešinami, kol ji "kankinio" žmona, tol net nugaišęs gaidys dės jai auksinius kiaušinius:)
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių