Quantcast

JAV laimėtas aukso puodas – virš milijardo dolerių

  • Teksto dydis:

Virš milijardo dolerių – toks aukso puodas laimėtas Neptūno mieste, Naujojo Džersio valstijoje. Žaidėjas ar žaidėja atspėjo šešis laimingus skaičius ir tapo ypatingu turtuoliu.

Naujajame Džersyje, Neptūno mieste esantis prekybos centras „ShopRite“ pardavė laimingąjį bilietą – milijardo 130 milijonų dolerių „Mega Millions“ – didžiausią valstijoje laimėtą aukso puodą“, – sakė Naujojo Džersio loterijos vykdomasis direktorius James Carey.

Pagal Amerikos loterijų įstatymus, premiją susižeria net ir kas pardavė sėkmingą bilietą: prekybos tinklui atiteks 30 tūkst. dolerių čekis. Beje, jį verslas žada paaukoti labdarai.

„Neabejoju, maisto bankas tikrai įvertins šią auką. Nuostabu pagalvojus, kaip mums pasisekė, jog esame ta parduotuvė, kuri pardavė laimingąjį bilietą. Tikimybė – viena iš 302 milijonų“, – šnekėjo „Saker ShopRites“ prezidentas Richard Saker.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Labiau tikėtina, kad būsi nutrenktas žaibo, nei išlošti milijardą.

„Jei esate laimėtojas, raginu pasirašyti kitoje bilieto pusėje ir jį nufotografuoti. Pasidarykite bilieto kopiją ir padėkite į saugią vietą. Apie laimėjimą prasitarkite tik artimiausiems žmonėms. Nueikite pas teisininką, o gal ir finansų patarėją, kreipkitės į profesionalą, ką daryti su naujai įgytu turtu“, – dalijosi patarimais J. Carey.

Aukso puodas pildėsi nuo gruodžio. Nuo tada vyko 30 lošimų, bet pagrindinio laimėtojo neišaiškino iki dabar. Galima sakyti, kad puodą savo rankose turėjo pardavėja.

„Tiek daug žmonių ėjo, negaliu prisiminti“, – teigė moteris.

Dabar laimėtojas turi dvi galimybes: visą sumą, atskaičius mokesčius, atsiimti per 30 metų arba pasirinkti vienkartinę išmoką, bet tuomet susižers ne milijardą, o pusę jo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių