Quantcast

Prancūzijoje pradėti keli dideli kovos su narkotikais reidai

  • Teksto dydis:

Prancūzijos vidaus reikalų ministras Geraldas Darmaninas (Žeraldas Darmanenas) pranešė, kad pirmadienį visoje šalyje buvo pradėti keli dideli kovos su narkotikais reidai, pavadinti „XXL valymo operacijomis“.

Prezidentas Emmanuelis Macronas (Emaniuelis Makronas) praėjusį antradienį pristatė didelę operaciją prieš prekybą narkotikais Marselyje ir kituose Prancūzijos miestuose, sakydamas, kad gaujų mūšiai, pernai nusinešę dešimtis gyvybių, pavertė gyventojų gyvenimą kančia.

„Marselyje ir kituose Prancūzijos miestuose pradėjome precedento neturinčią operaciją, siekdami sustabdyti prekybą narkotikais ir užtikrinti respublikinę tvarką“, – socialiniame tinkle „X“ rašė E. Macronas.

Jis sakė, kad operacijos planuojamos maždaug dešimt Prancūzijos miestų ir pridūrė, kad tai bus „XXL valymas“.

Vietos valdžios duomenimis, pirmąją operacijos dieną Marselyje ir Ronos deltos regione buvo dislokuota 900 policijos ir muitinės pareigūnų.

Per pirmąsias tris dienas paimta 22 kg narkotikų, per 385 tūkst. eurų ir keturi ginklai, o 71 asmuo uždarytas į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Onė

Onė portretas
Nu lietuvoj tai tokios kovos prieš narkotikus visiškai nėra,nei mokyklose ,nei sveikatos sistema nei bažnyčia nevykdo jokios prevencijos,baisu paklausykit ką kalba artimieji,jokios pagalbos ,jei policija.sysemia kažką tuo ir baigiasi

Kas is tu

Kas is tu portretas
reidu? Juk narkobaronai,kaip ir prekeivos pabegeliais - auksciausioje valdzioje!

O

O portretas
O ko pas mus ne prancuzija,neturim tokiu pajegu dilerius sugaudyti!!!! Laisve narkotikams!!!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių