Quantcast

Švedija įžvelgia mirčių nuo Covid-19 mažėjimo tendenciją

Švedijos sveikatos tarnyba įžvelgia mirčių nuo Covid-19 mažėjimo tendenciją. Penktadienį pranešta apie 67 naujus mirties atvejus – tai pastebimai mažiau nei ankstesnėmis dienomis.

„Mes matome mažėjimo tendenciją. Vis dar per dieną miršta daug žmonių, tačiau mes matome ne didėjimą, o lėtėjimą“, - penktadienį sakė Karin Tegmark Wisell iš sveikatos tarnybos „Folkhälsomyndigheten“.

Švedijoje virusas iki penktadienio pražudė 1 400 žmonių, ir tai yra daug daugiau nei kitose Šiaurės šalyse. Valstybės epidemiologo Anderso Tegnellio duomenimis, tai greičiausiai susiję su tuo, jog Švedijoje daug žmonių suserga ir miršta senelių namuose.

A. Tegnellis ketvirtadienį per diskusiją Norvegijos televizijoje sakė, kad, remiantis matematiniais modeliais, įmanoma, jog Stokholme jau gegužę bus galima matyti bandos imuniteto ženklų.

Švedijos vyriausybė nenurodo gyventojams, kaip elgtis, kad būtų sustabdytas viruso plitimas, tačiau pateikia tokias pat rekomendacijas, kaip kitos šalys: likti namuose, laikytis distancijos, plautis rankas. Čia ir toliau leidžiami iki 50 metų žmonių susibūrimai. Dirba ir restoranai, tačiau jie turi užtikrinti dviejų metrų atstumą tarp svečių.

Švedijos užsienio reikalų ministrė Ann Linde penktadienį sakė, jog yra mitas, kad Švedijoje gyvenimas vyksta įprastai. „Švedijoje nėra visiško karantino“, - sakė ji, tačiau „daugelis žmonių lieka namuose ir nekeliauja“. Bankrutuoja daug įmonių. Esą dramatiškai turėtų išaugti ir nedarbas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Švedai mažiau triedžia, nei lietuviai. Lietuviai yra baisūs bailiai. Didesnių Europoj tikriausiai nėra.

...

... portretas
Kai VISI, priklausą rizikos grupei, išmirs - gal tuomet ir sumažės tas mirusių skaičius.

Vidmantas G-7

Vidmantas G-7 portretas
DIEVAS ABSOLIUTAS : 1. Dievas Absoliutas yra "BEGALYBIŲ VANDENYNAI" ir kad Žmonija nepaskęstų DIEVO BEGALYBIŲ " vandenyse" yra reikalingas KRISTUS, kurio pagrindinis vaidmuo yra surišti Dievą su žmonija - žmogumi. Kristus reikalingas ne vien dėl ryšio - sąsajos, bet ir dėl teisingumo ! Be Kristaus nebūtų jokios tiesos žmonijoje kas liečia Dievą ... be Kristaus visa žmonija keliautų tiesiai į pragarus, nes žmogui mirus žmogus patektų į BEGALYBIŲ VANDENIS, kurie yra nesukontroliuoti be Kristaus darbo. Dievo absoliuto kūnas yra visa visuma, tiek BEMATERIJA, tiek MATERIJA ir LAIKAS ! ... 2. DIEVO ABSOLIUTO KRISTUS yra : Jėzaus ir indigo hibridinis kūnas (VUNDERKINDAS) A. K. 36908170800 ... Kristaus sandara sudaryta be ŽMOGAUS DVASIOS, tai reiškia, kad Kristus neturi negatyvo (-), nes Žmogaus Dvasią sudaro negatyvas, vadinamas ŠĖTONU - VELNIU ! (Žmogaus Dvasia yra sudaryta iš žmogaus sielos ir Dievo fragmento). ABSOLIUTINĖJE VISATOJE negatyvas yra tik MATERIJOJE - GYVYBĖJE !
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių