Quantcast

Teko nutupdyti iš Malaizijos skridusį lėktuvą: dėl grasinimų sulaikytas keleivis

  • Teksto dydis:

Iš Australijos į Malaiziją pirmadienį skridusiam keleiviniam lėktuvui dėl vieno keleivio grasinimų priverstinai apsisukus ir grįžus į Sidnėjų, jis buvo sulaikytas, nurodė policija.

Dėl šios situacijos judriausiame Australijos oro uoste buvo atšaukta ir atidėta dešimtys vietinių skrydžių.

Oro linijų bendrovės „Malaysia Airlines“ reisą MH122 vykdęs lėktuvas iš Sidnėjaus oro uosto su 194 keleiviais ir penkiais įgulos nariais išskrido į Kvala Lumpūrą. Skrydis turėjo trukti aštuonias valandas, bet po daugiau nei trijų valandų dėl trukdžiusio keleivio orlaivis grįžo atgal į Australiją, pranešė bendrovė.

„Saugumo sumetimais skrydžio kapitonas priėmė sprendimą grįžti į Sidnėjų“, – sakoma Malaizijos nacionalinio oro vežėjo pranešime.

Televizija „Nine News“ pranešė, kad „Airbus A330“ lėktuve kuprinę turėjęs keleivis grasino susprogdinti lėktuvą. Įgula patikrino kuprinę ir nerado jokių sprogmenų, sakoma pranešime.

Australijos federalinė policija situaciją apibūdino kaip nepaprastąjį incidentą.

45 metų vyras buvo sulaikytas, o kiti keleiviai buvo paleisti iš lėktuvo praėjus maždaug trims valandoms po nusileidimo, teigiama policijos pranešime.

Jame nurodoma, kad vėliau pirmadienį vyrui, kurio tapatybė nenustatyta, turėtų būti pateikti kaltinimai. Nusikalstamos veikos pobūdis nenurodytas.

Sidnėjaus oro uostas pranešė, kad avarinėms tarnyboms reaguojant į situaciją kai kurie skrydžiai ir toliau buvo vykdomi, o jokie tarptautiniai skrydžiai nebuvo atšaukti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Malkos

Malkos portretas
Vel koks kacapas padaugino ?

80 tonu kuro

80 tonu kuro portretas
buvo išpilta ore ,ko to neprimena zurnaliugos
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių