Quantcast

Ispanijoje traukinys mirtinai sužalojo keturis žmones: bandė kirsti bėgius neleistinoje vietoje

  • Teksto dydis:

Ispanijos šiaurės rytuose priemiestinis traukinys sekmadienį mirtinai sužalojo keturis žmones, o dar trys žmonės per incidentą buvo sužeisti, pranešė pareigūnai.

Žmonės bandė kirsti geležinkelio bėgius neleistinoje vietoje. Toje geležinkelio linijoje tai jau ne pirma tokia nelaimė ir Katalonijos regiono pareigūnai dėl to kaltina nepakankamą finansavimą iš centrinės vyriausybės.

Tragedija įvyko septynių žmonių grupei bandant kirsti bėgius Montmele, apie 20 km į šiaurę nuo Barselonos, socialiniame tinkle „X“ paskelbė Katalonijos gelbėjimo tarnybos.

Ugniagesiai netoli traukinio ieškojo kitų galimų aukų, bet jų nerado, padėjo evakuoti žmones iš to rajono, sakoma regiono civilinės saugos agentūros pranešime.

Ispanijos žiniasklaida pranešė, kad grupė ėjo iš technomuzikos festivalio, vykusio Montmelo F-1 lenktynių trasoje, vienos Katalonijos šventės išvakarėse.

Kaip nurodė Ispanijos valstybinės geležinkelių infrastruktūros operatorė „Adif“ ir valstybinė geležinkelių operatorė „Renfe“, žmonių grupė kirto bėgius neleistinoje vietoje, posūkyje, kur prastas matomumas.

Gelbėjimo tarnybos į įvykio vietą buvo nusiuntusios devynis greitosios pagalbos automobilius ir sraigtasparnį.

Traukinyje buvo apie 170 žmonių, jiems medikų pagalbos neprireikė. Traukinių eismas toje linijoje buvo sustabdytas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių