Quantcast

Latvijoje dingusi 7-metė rasta negyva: įtarimai nužudymu krito ant tėvo ir pamotės

  • Teksto dydis:

Latvijos regiono Latgalos Kriminalinės policijos biuro pareigūnai pusantro mėnesio ieškoję dingusios septynmetės Justine Reinikovos, rado ją negyvą, ant kūno akivaizdžiai matyti sužalojimai, rašo lvportals.lv.

Birželio 20-osios naktį policija sulaikė du įtariamuosius. Kaip skelbiama valstybinėje Latvijos žiniasklaidoje, įtarimai krito ant mergaitės tėvo ir pamotės. Per artimiausias dienas bus sprendžiama dėl kardomosios priemonės jiems taikymo. Pareigūnai tęsia šio nusikaltimo tyrimą.

Apie septynmetės dingimą Latvijoje, Rėzeknės miesto Nautrėnų valsčiuje, Rogovkos kaime, policijai buvo pranešta gegužės 5 dieną. Tada jie pradėjo vykdyti aktyvius J. Reinikovos paieškų veiksmus – žvalgė įvairias teritorijas, objektus, tarp jų – ir vandens telkinius.

Iš pradžių manyta, kad septynmetė iš kaimo teritorijos išėjo pati. Tačiau teisėsaugininkai turėjo ir kitų galimų jos dingimo versijų. Svarstyta ir tai, kad mergaitė galėjo tapti įvykdyto nusikaltimo auka.

Po pusantro mėnesio paieškų J. Reinikovos lavonas su sužalojimais buvo rastas užkastas apleisto namo, esančio viduryje miško, rūsyje, vos keliasdešimt kilometrų nuo mažametės gyvenamosios vietos.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
...Galvazudys tevas su sliundra -pamote nuzude ir pakase ;;;abu zudikus gyvus pakasti ..

Na

Na portretas
Tai nebūtinai juk tėvas su pamote, šitiek siautėja pedofilų, maža kas galėjo taip padaryt

dana

dana portretas
Sušaudyti tokius galvažudžius abu.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių