Quantcast

„Mossad“: „Hamas“ atmetė pasiūlymą dėl paliaubų Gazos Ruože

  • Teksto dydis:

Izraelio Centrinės žvalgybos agentūra „Mossad“ sekmadienį pranešė, kad palestiniečių kovotojų grupuotė „Hamas“ atmetė naujausią tarptautinių tarpininkų pasiūlymą dėl paliaubų Gazos Ruože.

„Pasiūlymo atmetimas (...) įrodo, kad „Hamas“ vadovas Gazos Ruože Yahya Sinwaras (Jahja Sinvaras) nenori humanitarinio susitarimo ir grąžinti įkaitus, toliau naudojasi įtampa su Iranu“ ir siekia bendros eskalacijos regione, sakoma „Mossad“ pareiškime, kurį išplatino Izraelio ministro pirmininko biuras.

Karas Gazos Ruože prasidėjo beprecedenčiu „Hamas“ išpuoliu prieš Izraelį spalio 7 dieną, per kurį, Izraelio duomenimis, žuvo 1 170 žmonių, daugiausia civilių.

Per išpuolį „Hamas“ kovotojai pagrobė apie 250 įkaitų, iš kurių 129, Izraelio teigimu, tebėra Gazos Ruože, įskaitant 34, kariuomenės teigimu, žuvusius.

Per Izraelio atsakomąjį puolimą Gazos Ruože žuvo mažiausiai 33 686 žmonės, daugiausia moterys ir vaikai, teigia teritorijos sveikatos apsaugos ministerija.

Iranas vėlų šeštadienį surengė beprecedentę dronų ir raketų ataką prieš Izraelį, pranešė šios šalies kariuomenė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Britanijos vieta

Britanijos vieta portretas
Gyvų įkaitų greičiausiai jau nėra. Hamas vadeivoms 30 tūkst. aukų niekuo nereiškia jie dauginasi, tam kad aukoti savo vaikus ir savo harema vardant savanaudiškų tikslu ir dar gauna ideologine bei gavo ankščiau materialinę parama iš Britanijos. Kol Britanija nebus pastatyta į vietą daug konfliktų ir toliau eskaluosis pasaulyje.

jo

jo portretas
30000 uzmustu, o cia - gal susitaikykim...

Sėkmės žydams

Sėkmės žydams portretas
kovoje su teroristais.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių