Quantcast

Pareigūnas – apie 9-metį vairuotoją: negalėjau patikėti tuo, kas vyksta

  • Teksto dydis:

Kalifornijos kelių patrulių tarnyba patyrė šiokių tokių nuostolių per sunkiai įsivaizduojamą incidentą kurį sukėlė... devynerių metų berniukas. Ankstų rytą jis, paėmęs mamos automobilį, pabandė nuvažiuoti į mokyklą. Apie įvykį pasakota LNK žiniose.

Ryte siaučiant audrai vietos policija patruliavo kelius. „Pamačiau, kad automobilis sustojo vidury kelio“, – pasakojo policininkas Terry Dunnas. Sustabdžius automobilį, pareigūną pribloškė tas, kuris jį vairavo. „Tai buvo neįtikėtina“, – emocijomis dalijosi eismo įvykį užfiksavęs T. Dunnas. 1,2 m ūgio, blondinas, didelės mėlynos akys – tai berniukas, kuris važiavo į mokyklą. Svarbiausia, kad jam – tik devyneri. Tačiau jis, paėmęs mamos automobilį, nuvažiavo apie kilometrą nuo namų. Įprastai jis į mokyklą keliauja dviračiu.

„Atrodė kaip pokštas, negalėjau patikėti tuo, kas vyksta, – sakė pareigūnas T. Dunnas, kuris pirmasis ir pamatė įtartiną automobilį. – Išsigandau, nežinojau, ko laukti. Išlindo galva ir jis atsiprašė, nes jam reikia į mokyklą.“ Berniuko močiutė vėliau pasidžiaugė, kad nutiko tik tai, nes jie jau bijojo blogiausio. Berniuko mama tuo metu buvo vonioje, o išėjusi pamatė, kad sūnaus, automobilio ir raktelių nebėra.

Sustabdytas policininko, berniuko vairuojamas automobilis pradėjo riedėti atbulas ir įsirėmė į pareigūnų automobilio bamperį.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dar iki

Dar iki portretas
mokyklos vairavau viska,kas vaziuojancio buvo kolchoze. Ir jau virs 50 metu kasdien vairuoju be jokio ivykio. Kas cia taip blogo tame?

d`

d` portretas
čia yra žioplės žiobienės(debilės norai tu kur va ,kaip tu auklėji savo vaikus.tu K VA ,PAGALVOK APIE savo ATEITI
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių