Quantcast

Prancūzijoje dar viena tragedija: apsirūkęs kanapių, išžagino ir nužudė 14-metę

  • Teksto dydis:

Talanso gyventojai pietvakarių Prancūzijoje sukrėsti. Prie mokyklos nešamos gėlės. Tai, kas nutiko, šokiravo visus. Lyg į vandenį penktadienį po pamokų dingusi keturiolikmetė rasta negyva apleistame pastate, pasakojama LNK reportaže. 

„Užvakar atnešėme gėlių. Šįryt nebuvo lengviau. Dukra planavo į mokyklą eiti viena, galop pasakė: „Tikiuosi, eisi su manimi, mama?“ Nes ji traumuota, labai sunku“, – vos ašaras tramdydama kalbėjo tragedijos sukrėsta moteris.

„Svarbu apie tai kalbėti. Bet mane šokiravo. Bijau, kad taip gali nutikti ir man“, – sakė į mamos ranką įsikibusi mergaitė.

„Išsigandome, baugu, kad tai gali nutikti ir mums“, – nuogąstavo kitos tos pačios mokyklos moksleivės.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Mokiniams ir pedagogams padės psichologai.

Dukra planavo į mokyklą eiti viena, galop pasakė: „Tikiuosi, eisi su manimi, mama?“ Nes ji traumuota, labai sunku.

„Mokiniai ir mokytojai gali išsikalbėti. Vakar dvidešimt jų to ir paprašė. Kalbėjausi su socialiniu darbuotoju. Buvo ir ašarų, ir klausimų“, – sakė mokyklos psichologė. 

Policija greitai rado įtariamą žudiką – čia gyvenantį 31-erių prancūzą. Šis buvo atpažintas iš vaizdo stebėjimo kamerų įrašų. Jis prisipažino tądien rūkęs kanapes automobilyje, pagrobęs nepažįstamą paauglę, išniekinęs ją ir nužudęs. Su gyvenimo partnere vyras augina mėnesio dukrelę. Beje, kai jam buvo 15 metų, įtariamasis jau kaltintas seksualine prievarta prieš vaikus. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tu

Tu portretas
Na zolininkai, kaip dabar ciulbesit
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių