Quantcast

Princesės Beatričės buvęs vaikinas P. Liuzzo rastas negyvas: tai tapo tarsi užburtas ratas

  • Teksto dydis:

Buvęs princesės Beatričės Ferguson vaikinas Paolo Liuzzo mirė, kaip įtariama, nuo narkotikų perdozavimo, viename Majamio viešbutyje, rašoma „The Independent“.

Policija buvo iškviesta į viešbutį „citizenM Miami Worldcenter“ vasario 7 d. 15.22 val., pranešė Majamio policijos departamentas.

Pranešama, kad P. Liuzzo mirties laikas buvo nurodytas 15.34 val. tą dieną, kuris daugeliu atvejų atspindi gydytojo ar greitosios pagalbos tarnybos darbuotojo pareiškimo laiką.

Policijos tyrimas vis dar nebaigtas, tačiau įtariama, kad 41 metų P. Liuzzo mirties priežastis – narkotikų perdozavimas.

Italų plastikinės dervos magnato sūnaus P. Liuzzo romantiški santykiai su princese B. Ferguson išaiškėjo 2005 m., kai karalaitei buvo 17 metų, o jam 24. Princas Andrew ir Sarah Ferguson pakvietė jį slidinėti Verbjė.

Tačiau po metų poros keliai išsiskyrė. Paaiškėjo, kad vaikinas buvo priverstas grįžti į JAV dėl to, kad pažeidė lygtinio paleidimo sąlygas. Vyras buvo įtariamas dėl užpuolimo prieš bendramokslį Masačusetse.

P. Liuzzo mirties liudijime nurodyta, kad jis dirbo meno pramonės konsultantu. Kūnas buvo parskraidintas atgal į gimtąją Long Ailendo salą, kur vasario 16 d. įvyks laidotuvės.

P. Liuzzo turėjo didelių asmeninių problemų ir kovojo su narkotinėmis medžiagomis, dėl ko ne kartą buvo apklaustas policijos pareigūnų dėl kokaino laikymo.

Jį taip pat slėgė skolos dėl azartinių lošimų.

„Paolo sekėsi prastai. Jis mėgo vakarėlius ir lošti, pradėjo vartoti daug vaistų, bet vėliau tai perėjo prie kokaino ir sunkesnių narkotikų. Tai buvo labai greitas gyvenimo būdas, ir mes visi bijojome, kad galiausiai jis susidurs su pasekmėmis. Jis nuolat skolinosi pinigų, kad galėtų sumokėti paskolas. Tai tapo tarsi užburtas ratas“, – pasakojo vienas meno konsultanto draugas.

Pranešama, jog jis gyveno bute netoli viešbučio Majamio centre, kuriame ir įvyko tragedija.

Žinia apie mirtį princesei B. Ferguson atėjo sunkiu metu, nes jai neseniai teko išgirsti apie motinai diagnozuotą vėžį.

Sausio mėnesį Sarah Ferguson pranešė, kad jai diagnozuota piktybinė melanoma, praėjus vos šešiems mėnesiams po to, kai buvo operuota dėl krūties vėžio.

S. Ferguson yra viena iš trijų princesės šeimos narių, šiuo metu kovojančių su šia liga – karalius Karolis III vėžio diagnozę atskleidė sausio mėnesį, o Kate Middleton – kovo mėnesį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių