Quantcast

V. Putinas pareiškė, kad esą Ukraina buvo paruošusi „langą“ teroristams iš „Crocus City Hall“

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pareiškė, kad esą Ukraina pasienyje buvo paruošusi „langą“ asmenims, įtariamiems teroro aktu netoli Maskvos esančioje koncertų salėje „Crocus City Hall“, priimti.

Jis tai tvirtino šeštadienį kreipdamasis į Rusijos gyventojus, praneša „Ukrinform“ korespondentas.

„Jie mėgino pasprukti ir judėjo link Ukrainos, kur, preliminariais duomenimis, jiems buvo paruoštas langas iš Ukrainos pusės valstybinei sienai kirsti“, – sakė V. Putinas.

Anot jo, visi keturi tiesioginiai teroristinio išpuolio vykdytojai, šaudę ir žudę žmones, „rasti ir sulaikyti“.

Pasak Kremliaus šeimininko, Rusijos jėgos struktūros aiškinasi, kas aprūpino teroristus transportu, numatė pabėgimo kelius, paruošė slėptuves su ginklais ir šaudmenimis.

V. Putinas pagrasino, jog teroristinio išpuolio „organizatoriai ir užsakovai“ bus nubausti, „kad ir kas jie būtų, kad ir kas jiems vadovautų“.

Rusijos vadovas iš esmės pakartojo ankstesnius FSB pareiškimus, kuriuose teigiama, kad esą teroristai planavo kirsti Rusijos ir Ukrainos sieną bei turėjo ryšių Ukrainos pusėje.

Rusijos opozicijos žurnalistas Aleksandras Pliuščevas atkreipė dėmesį į tai, jog pirmuosiuose žiniasklaidos pranešimuose buvo teigiama, kad automobilis su teroristais buvo sustabdytas už 16 km nuo Baltarusijos – Briansko srities Tioplo kaime. Tačiau vėliau Rusijos Valstybės Dūmos deputatas Aleksandras Chinšteinas nurodė kitą automobilio sulaikymo vietą – Briansko srities Chacunės kaimą. Pasak „Telegram“ kanalo ASTRA, nuo jo iki Ukrainos apie 153 kilometrus, o iki Baltarusija – 250.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai, kad

Tai, kad portretas
teisingai sakė Zelenskis, kad šitas karlikas "kalbasi pats su savim"...

nu cirkai

nu cirkai portretas
langa pirma turi atidaryti putlerostanas is savo puses ,o tada tik atidaro Ukrainos langas,o gal rusai neturi muitines ir pasoenio patikros su Ukraina ,galetu ir rimciau mela skiest ,bet gteitai nesugebejo susiorentuoti ,o taip reikia jam visos salies mobilizacijos ,nes visi nenori but mesmale .

Melagis

Melagis portretas
Melavo Rusus tarkavo.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių