Quantcast

Vyras įtariamas savo tėvo nužudymu: internete išplatino šiurpų vaizdo įrašą

  • Teksto dydis:

Socialinėje medijoje išplito šiurpus vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip vyras laiko nukirstą galvą ir rėžia kalbą apie vyriausybę, skelbia „ABC News“.

Filadelfijos (JAV) priemiestyje 32-ejų Justinas Mohnas įtariamas savo tėvo nužudymu. Jis buvo suimtas antradienį, praėjus kelioms valandoms po įvykdyto nusikaltimo.

Įtariamojo tėvo, Michaelio F. Mohno, kūnas be galvos buvo rastas vonios kambaryje.

Policija pranešė, kad vyro kūną aptiko M. Mohno žmona Denice Mohn. Kaip teigiama policijos pareiškime, pareigūnai šalia kūno rado mačetę ir kruvinas gumines pirštines.

Po nužudymo paskelbtame vaizdo įraše „YouTube“ J. Mohnas apibūdino savo tėvą kaip federalinį darbuotoją su 20 metų patirtimi. Jis taip pat išreiškė palaikymą sąmokslo teorijoms ir kalbėjo apie JAV prezidento Joe Bideno administraciją, imigraciją, fiskalinę politiką, miestų nusikalstamumą ir karą Ukrainoje.

Daugiau nei 14 minučių trukmės vaizdo įraše buvo matyti, kaip J. Mohnas laikė aukos galvą. Anot policijos, vyras sakė kalbą, kurioje skatino smurtą prieš vyriausybės pareigūnus ir vadino savo tėvą šalies išdaviku.

„YouTube“ vaizdo įrašą pašalino po maždaug penkių valandų nuo jo įkėlimo.

68-erių M. Mohnas buvo JAV armijos geoaplinkos skyriaus inžinierius Filadelfijos skyriuje.

Įtariamasis prieš kelerius metus internete paskelbė ir kitus įrašus, kuriuose vyravo smurtinė antivyriausybinė retorika. 2020 m. rugpjūtį J. Mohnas internete patalpino „pamfletą“, kuriame tikino, kad žmonės, gimę 1991 m. arba vėliau, turėtų įvykdyti tai, ką jis pavadino „kruvina revoliucija“. Jis taip pat skundėsi dėl pralaimėto ieškinio ir skatino žudyti šeimos narius ir valstybės pareigūnus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tgcd

Tgcd portretas
K.d. nevisprociam neleidziama teikti aktualiu ziniu, seimininkai neleidzia, todel perrasineja straipsnius. Gerai, kad youtubas yra, kitaip su tokia LR nepriklausoma ziniasklaida, net nezinotume, kas vyksta Teksase siomis dienomis

Košmaras \\\\\.../////

Košmaras  \\\\\...///// portretas
Sūnus tėvą,tėvas sūnų,vyras žmoną,žmona vyrą,brolis brolį....,klaiku jau pavargau,gal kolegos pratęsit sąrašą...................

Lietuvoje

Lietuvoje portretas
Pritrūksta baisesnių,kad knistis po ,,užsienius,,?Ir išvis,kokie K.d.nevispročiai dirba,kad tik perrašinėti sugeba?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių