Quantcast

G grupės autsaiderių mače Tunisas įveikė Panamos futbolininkus

  • Teksto dydis:

Saranske vykusiame G grupės autsaiderių mače pasaulio čempionato debiutantė Panama pirmoji išsiveržė į priekį, bet turėjo pripažinti geriau žaidusių ir rungtynių pabaigoje daugiau jėgų išsaugojusių Tuniso futbolininkų panašumą – 1:2.

Pergalė Afrikos ekipai garantavo trečią vietą grupėje.

Tunisas nuo pat pirmųjų minučių žaidė kur kas aktyviau, bet kantriai laukę savo šanso, debiutantai buvo apdovanoti 33-ąją minutę.

Panama surengė tris iš eilės išpuolius ir paskutinis baigėsi Jose Rodriguezo taikliu smūgiu. Po tolimo „Gent“ futbolininko spyrio kamuolys rikošetu nuo Yassine'o Meriah įskriejo į vartus. Netrukus įvartis į savus vartus buvo įskaitytas tunisiečiui.

Tai buvo jau aštuntasis įvartis į savus vartus šiose pirmenybėse. Pagal šį rodiklį čempionatui Rusijoje neprilygsta joks kitas ankstesnis turnyras.

Visgi antrą kėlinį tunisiečiai pradėjo nauja atakų banga ir 51-ąją minutę jų graži kombinacija baigėsi Fakhreddine'o Ben Youssefo tiksliu smūgiu – 1:1.

Na, o kai Panamos futbolininkams pradėjo stigti jėgų, savo žodį tarė „Kartagenos erelių“ lyderis Wahbi Khazri (66 min.).

Kitame G grupės mače Kaliningrade Belgija 1:0 pranoko Angliją ir užėmė pirmą vietą.

Aštuntfinalyje belgai kovos su Japonija, o anglai su Kolumbija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių