Quantcast

„Kauno Žalgirio“ futsal ekipa apsilankė Nemenčinės mokykloje

  • Teksto dydis:

„Kauno Žalgirio“ salės futbolo komanda vasario pradžioje lankėsi Nemenčinės Gedimino gimnazijoje.

Čia žalgiriečiai vyko pabendrauti su gimnazijos mokiniais, papasakoti apie salės futbolo įmantrybes ir smagiai bei produktyviai praleisti laiką su vaikais praktinių užsiėmimų metu.

Šios „Kauno Žalgirio“ futsal komandos iniciatyvos idėja buvo skleisti žinią Lietuvos jaunimui apie salės futbolą ir sveikos gyvensenos bei fizinio aktyvumo naudą jų sveikatai. Apsilankymo metu moksleiviai taip pat buvo artimiau supažindinti su ekipos žaidėjais, kurie plačiau papasakojo vaikams apie patį „Kauno Žalgirį“.

„Tokių vizitų tikslas yra populiarinti salės futbolą. Norime, kad jaunoji karta pamiltų šią sporto šaką, sužinotų skirtumus tarp jos ir didžiojo futbolo. Tokių apsilankymų metu futsalo techniką ir žaidimo grožį jie pamato iš arti, mokosi iš pačių geriausių Lietuvos salės futbolo meistrų ir legionierių iš Brazilijos“, – sakė „Kauno Žalgirio“ salės futbolo klubo vadovas Darius Gurskis.

Nemenčinės Gedimino gimnazija buvo pasirinkta neatsitiktinai – šioje mokykloje, prieš atvykstant gyventi į Kauną, mokėsi „Kauno Žalgirio“ salės futbolo komandos jauniausias žaidėjas Titas Pivovaras.

„Kauno Žalgirio“ komandą mokykloje pasitiko jos administracija ir 100 smalsių vaikų, kurie buvo parengę žaidėjams įdomių ir juokingų klausimų apie „Kauno Žalgirį“, patekimą į klubo ir Lietuvos vyrų salės futbolo rinktinės gretas. Apie savo patirtį žalgiriečių komandoje vaikams pasakojo ir 16-metis T. Pivovaras.

„Labai norėčiau, kad vaikai pamatytų, jog visi gali pasiekti savo tikslų. Tikiuosi, vaikams pamačius, kad aš, 16-metis vaikas iš Nemenčinės, patekau į „Kauno Žalgirį“ suteiks papildomos motyvacijos siekti savo užsibrėžtų tikslų“, – po apsilankymo buvusioje mokykloje kalbėjo T.Pivovaras.

Artimiau susipažinus su vaikais, atsakius į jiems rūpimus klausimus, žalgiriečiai su moksleiviais pramogavo praktinių užsiėmimų metu: žaidėjai vaikams rodė įvairius triukus, surengė estafetes ir kartu su moksleiviais žaidė futbolą. „Kauno Žalgirio“ futsal komanda savo laiką skyrė ir visiems norintiems nusifotografuoti bei dalino savo autografus.

Šio susitikimo organizatorius, žalgiriečių komandos žaidėjo tėtis, Vladimiras Pivovaras pasakojo, kad dažnai sulaukdavo iš vaikų įvairių klausimų apie salės futbolą, todėl komandos atvykimas į mokyklą vaikams daug reiškia.

„Noriu padėkoti „Kauno Žalgirio“ futsal komandai, kad atvyko pas mus. Vaikai gavo nemažai atsakymų, pamokų iš profesionalių salės futbolininkų. Mūsų vaikams tai yra didelis postūmis ir motyvacija toliau lankyti treniruotes, užsiimti sportu ir siekti savo tikslų“, – savo padėkos žodžius komandai skyrė V. Pivovaras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

marija taurage

marija taurage portretas
SALES FUTBOLAS JAU DAUGIAU NEI 20 METU ZLUGDOMAS SSR LAIKU LENINO ANUKU SALES VADOVU,NIEKO CIA NEISPOPULIARINSI,NEI VIKINGAI,NEI ZALGIRIS,NEI SAULES KRASTA S NIE VIENA KOMANDA TEIGIAMO DAUG NEPASIEKS,KOL ZLUGDYTOJAI LAISVAI VEIKS ZLUGDYDAMI.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių