Quantcast

Lietuvos mažojo futbolo rinktinė nusileido Ispanijai

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Vengrijoje prasidėjo Europos mažojo futbolo (6 prieš 6) čempionatas, kuriame kovas pradėjo 32 į aštuonias grupes suskirstytos komandos.

Nesėkme keturių komandų D grupės turnyrą pradėjo Lietuvos rinktinė, 1:3 (1:2) nusileidusi Ispanijos komandai.

Pirmąjį susitikimo įvartį į savo vartus įmušė patys lietuviai jau 3 min., galva mėgindamas išmušti kamuolį Deividas Petravičius jį nukreipė į savo vartus.

Po to po įvartį dar nugalėtojams pelnė Cristianas Urbistondo (11 min.) ir Cristianas Hurtaldo Guillamonas (27 min.), o garbės įvartį į varžovų vartus įmušė Pavelas Smolkovas (18 min.).

„Tikėjomės, kad rungtynės bus sunkios, nes susitikome su pajėgiais varžovais. Be to, daugeliui mūsų rinktinės narių tai yra pirmos tokio rango varžybos, – po rungtynių kalbėjo Lietuvos rinktinės kapitonas P. Smolkovas. – Nežaidėme prastai, turėjome galimybių pasižymėti. Tik reikėjo jomis pasinaudoti ir rezultatas būtų kitoks.“

„Neišsigandome ispanų ir ėjome kovoti. Teisėjas leido žaisti kietai, varžovams nenusileidome dvikovose. Gaila dėl apmaudžiai praleistų įvarčių. Antrame kėlinyje turėjome pozicinį pranašumą, deja, įvarčiais jo nepavyko paversti“, – pridūrė puolėjas Aivydas Ruškys.

Antradienį Lietuvos mažojo futbolo atstovai antrojo turo rungtynes žais su viena favoričių – paskutiniųjų penkių čempionatų nugalėtoja Rumunijos rinktine, kuri pirmajame ture 3:1 (1:1) įveikė Prancūzijos ekipą.

„Rumunai palieka solidžios, labai gerai organizuotos komandos įspūdį. Tačiau jie tokie patys žmonės, kaip ir visi kiti. Kovosime“, – žadėjo A. Ruškys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių