Quantcast

Lietuvos ir Ukrainos boksininkai atgaivins draugišką tradiciją

  • Teksto dydis:

Kaune ir Tauragėje numatyti tarptautiniai bokso mačai – jėgas išmėgins Lietuvos ir Ukrainos kovotojai.

Mūsų šalies boksininkai su ukrainiečiais spalio 21-ąją Kauno prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ varžysis dėl renginio mecenato „Old Town Barbers“ trofėjų, o 23 d. lauks išbandymai „Bastilijos“ sporto komplekso ringe Tauragėje.

Atstovauti Lietuvai ruošiasi kauniečiai Andrėjus Lavrenovas (svorio kategorija iki 63,5 kg), Nedas Gudomskas (iki 67 kg), Laimonas Raibikis (iki 67 kg), Robertas Liorančas (iki 80 kg), Simonas Urbonavičius (iki 92 kg), Jonas Jazevičius (per 92 kg), Mantas Rimdeika (per 92 kg) ir Algirdas Baniulis (per 92 kg), marijampolietis Modestas Žmuidina (iki 63,5 kg), visaginietis Aleksandras Trofimčiukas (iki 75 kg), iš Naujosios Akmenės kilęs Arvydas Dainys (iki 75 kg), šilutiškis Vytautas Balsys (iki 75 kg), vilnietis Darius Vaišnorovičius (iki 92 kg).

Pastarąjį kartą Lietuvos ir Ukrainos boksininkai buvo susitikę 2017-aisiais.

Anuomet Kėdainiuose ir Marijampolėje surengtus mačus mūsiškiai laimėjo. Po dvi pergales iškovojo Deividas Girulis, Vytautas Balsys ir Tadas Tamašauskas, po vieną – Kvintas Leonavičius, Rokas Ramanauskas, Lukas Kastiuška, Tomas Sinkevičius, Mantas Valavičius, Ernestas Morkūnas, Tomas Bosas, Romanas Kudriavecas, Mantas Morkūnas ir Gilvinas Lukošiūnas.

Lietuvos ir Ukrainos boksininkų dvikovos numatytos Kauno ir Tauragės ringuose.

Šiemet Europos vyrų bokso čempionate Ukrainos atstovai iškovojo keturis bronzos medalius, Europos jaunimo pirmenybėse ukrainiečiai vaikinai pelnė tris aukso ir vieną bronzos.

Ukrainos boksininkų sportinių trofėjų kolekcijose yra ir tradicinio Algirdo Šociko turnyro prizų, Kaune pergales yra šventę Europos čempionatų prizininkai Artiomas Carikovas (2002 m.), Ivanas Senajus (2006 m.), Romanas Kapitanenka (2007 m.).


Šiame straipsnyje: boksasLietuvaUkrainatradicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Tikrai draugiška sena gera tradicija vienas kitam snukius išmalti.... Gaila jog įstatymo šiai dienai visokeriopai persekiojama ir draudžiama. Jau geriau vienas kitam snukius kur bare išmalti ir garą pradžioje nuleisti, nei su visais tais "humaniškais" "tolerantiškais" ir t.t. draudimais daeiti iki to jog sproginės bombos ir ne kumščiu į snuki bus duodama o kulka į pakauši bus šaudoma ką visi ir matome šiai dienai..

Juokas \\\\\.../////

Juokas  \\\\\...///// portretas
Labusas su xaxolų "draugiškai" snukius talžosi."Draugiškiau" nebūna.Durnių laivas.

O tu snukin

O tu snukin  portretas
nenori,rashiste?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių