Quantcast

Su E. Šalkovskiu besiruošiantis susikauti M. Walczakas: nugalėsiu visus man pasitaikančius kelyje

Kylanti KOK žvaigždė vilnietis Edvinas Šalkovskis kovo 18 d. KOK turnyre pirštines surems su patyrusiu priešininku iš Lenkijos.

Sporto klubui „Sparta gym“ pussunkio svorio kategorijoje atstovaujantis jaunasis kovotojas E. Šalkovskis „Jeep“ arenoje drąsiai lips ant antrojo KOK turnyrų laiptelio, metęs iššūkį Lenkijos kovos menų žvaigždei Michalui Walczakui.

E. Šalkovskis savo klube treniruojasi ir patirties semiasi iš tokių KOK žvaigždžių kaip Sergejus Maslobojevas ir Henrikas Vikšraitis. Sporto užkulisiuose jau kalbama, kad būtent šis talentingas kovotojas turi didelių galimybių kažkada ateityje savo populiarumu ir charizma prilygti publikos numylėtiniui S. Maslobojevui. Todėl be galo įdomu stebėti šio jauno kovotojo evoliuciją kovos ringe. Kad ir kaip klostytųsi šiuo metu ypač daug žadanti Edvino ateitis, drąsos ir užsispyrimo siekiant pergalės lietuvis galėtų paskolinti bet kuriam savo oponentui. Lietuvio trofėjų sąraše – K-1 ir WAKO Kikbokso pasaulio čempiono titulas, visa puokštė pergalių Lietuvos ir tarptautiniuose kikbokso turnyruose.

Apie artėjančią kovą su nuožmiai nusiteikusiu ir kol kas didesnės  profesionalių kovų patirties turinčiu lenku M. Walczaku Edvinas sako: „Visada sakau, einu nugalėti.“

Lenkijos kovotojas M. Walczakas, paklaustas apie artėjančią kovą su lietuviu, nedaugžodžiavo: „Kadangi mano pirmasis debiutas KOK turnyre pakrypo ne man palankia linkme, todėl dabar ruošiuosi už viską atsigriebti ir visiems aplinkiniams įrodyti, kad esu vertas progos ateityje susikauti dėl KOK čempiono diržo. Todėl nugalėsiu visus man kelyje pasitaikančius priešininkus.“

Į ką iš šių kovotojų lemtingą vakarą sėkmė atsisuks veidu, o į ką nugara? Ar pavyks lenkui įgyvendinti savo grasinimus? Atsakymus į šiuos klausimus išvysime jau greitai – mažiau nei už dviejų savaičių.

Daugiau informacijos apie artėjantį turnyrą www.bushido.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių