Quantcast

Eurolyga pripažino: komandą „Barcelona“ išgelbėjęs metimas – po taisyklių pažeidimo

  • Teksto dydis:

Krepšinio komanda „Barcelona“ penktadienio vakarą Belgrade per Eurolygos rungtynes su „Crvena Zvezda“ išlindo per adatos skylutę, kai Nikola Mirotičius paskutinę ketvirtojo kėlinio akimirką pataikė sudėtingą tritaškį ir išplėšė pratęsimą. Vis dėlto krepšininkai tai padarė pažeisdamas taisykles.

Pratęsimo pradžioje Barselonos komandos vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius per pusę minutės gavo dvi technines pražangas ir buvo išvytas iš aikštės, jį pakeitė Tomas Masiulis, tačiau katalonai vis tiek laimėjo mačą 99:94.

Vis dėlto dabar jau faktas, kad pratęsimas buvo žaidžiamas tik dėl teisėjų klaidos. Stebint vaizdo įrašą matyti, kad N. Mirotičius, priimdamas kamuolį, užmynė šoninę liniją. Deja, šią aikštės zoną kontroliavęs teisėjas į pažeidimą neatkreipė dėmesio.

Paklaustas apie šį atvejį po rungtynių, N. Mirotičius teigė nežinąs, ar užmynė liniją, tačiau teigė tikįs klausimą uždavusiu žurnalistu ir tvirtino nesuprantąs, kaip teisėjai galėjo taisyklių pažeidimo nepastebėti.

Šeštadienį teisėjų klaidą oficialiai pripažino Eurolyga, paskelbusi tai konstatuojantį pranešimą.

„Gaudamas kamuolį, Nikola Mirotičius užmynė šoninę liniją ir pažeidė taisykles. Likus žaisti 3,3 sek. kamuolys turėjo būti atiduotas „Crvena Zvezda“ komandai“, – sakoma pranešime.


Šiame straipsnyje: BarcelonaEurolygacrvena zvezda

NAUJAUSI KOMENTARAI

jk

jk portretas
tai Šarą iš aikštes išvare

Na

Na portretas
Ir kas?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių