Quantcast

A. Jasilionis – apie reikalavimą asistentams, atsiskleidusį M. Arlauską ir darbą Azerbaidžane

  • Teksto dydis:

Betsafe-LKL TV pokalbių rubrikoje – trumpas interviu su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ vyr. treneriu Aurimu Jasilioniu.

Dar prieš sezoną specialistas neabejojo, kad jam pavyks atrakinti Martyno Arlausko potencialą. Praėjęs sezonas 23-ejų puolėjui nesusiklostė, tačiau šiemet jis jau yra vienas komandos lyderių.

„Aš manau, kad tas vaikas dar neparodė, ką jis gali. Šie metai bus jo proveržio metai. Dedu dideles viltis į to žmogaus ateitį. Mūsų štabas jam duoda visas galimybes. Svarbiausia yra pats žmogus, ar jis nori, ar ne“, – sakė A. Jasilionis.

M. Arlauską šis strategas treniravo ir Arvydo Sabonio krepšinio centre. A. Jasilionio teigimu, ilgametis jo auklėtinis per tą laiką išliko toks pats.

„Jaunesnis jis buvo komandos lyderis. Manau, kad nuo to laiko nepasikeitė. Su juo viskas taip pat yra gerai. Kiek jį pažįstu nuo vaikystės ir kiek dabar tenka bendrauti, jis niekuo nepasikeitė, yra toks pats normalus žmogus“, – apie seniai pažįstamą talentą kalbėjo treneris.

Pokalbio metu A. Jasilionis pasidalino savo mintimis apie reikalavimus asistentams bei darbą Azerbaidžane, kurio rinktinėje jis plušėjo prieš dvejus metus. Visą pokalbį su „Pieno žvaigždžių“ vairininku žiūrėkite Betsafe-LKL TV „YouTube“ kanale.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių