Quantcast

Jonavos krepšininkai Vokietijoje pralaimėjo, bet grupėje užsitikrino pirmąją vietą

  • Teksto dydis:

Jonaviečiai užbaigė FIBA Europos taurės grupių etapą Rostoke pralaimėjimu 81:86.

Vokietijos ekipa susitikimą namuose pradėjo priversdama jonaviečius klysti, o pati rinko taškus. Po pirmųjų 10 minučių „CBet“ turėjo 9 taškų deficitą (25:16).

Antrojo kėlinuko pradžioje „CBet“ puolėjas S. Mičovičius pelnė 10 taškų per 4 minutes ir leido svečiams priartėti prie varžovų (30:26). Tačiau tada savo individualiu šou kitoje pusėje atsakė D. Alstonas, kuris vien pirmoje rungtynių pusėje surinko 11 taškų ir leido „Seawolves“ prieš pertrauką susigrąžinti dviženklį pranašumą (46:35).

Trečiojo kėlinuko pradžia nieko gero nežadėjo, kai šeimininkai padidino savo persvarą iki 14 taškų (53:39). Tačiau jonaviečiai sugebėjo greitai persiorientuoti ir surengė savąjį spurtą 9:0, ir po I. Gandia-Roso tritaškio komandas skyrė vos 5 taškai (53:48). Kėlinio pabaigoje V. Šeškaus auklėtiniai buvo ir persvėrę rezultatą, bet paskutines 10 minučių pradėjo su minimaliu deficitu (61:60).

Lemiamą ketvirtį tradiciškai šiose rungtynėse pirmieji į priekį šovė aikštės šeimininkai, kurie sužaidus 3 minutes pirmavo 9 taškų persvara (69:60). Rungtynių pabaigoje „CBet“ sumažino atsilikimą iki 5 taškų ir pirmosios vietos C grupėje iš rankų nebepaleido.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
įeimininkai?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių