Quantcast

Prieš „Aisčių“ startą – pažadas kautis

Kauno „Aistės-LSMU“ komanda šią savaitę stoja į dvi svarbias akistatas. Viena pajėgiausių šalies moterų krepšinio komandų kausis dviem frontais – „Betsafe-WBBL“ ir „Smart Way-MLKL“ čempionatuose.

    Kaunietės lapkričio 15 d. 18 val. savo aikštėje, LSMU sporto centre (Tilžės g. 18) priims Liepojos LSSS ekipą. Viena stipriausių Latvijos komandų kol kas rungtyniauja permainingai – yra laimėjusi dvejas rungtynes iš šešių žaistų. „Aistės-LSMU“ klubas gali pasigirti solidesniais rezultatais – 3 pergalės ir vos viena nesėkmė.

Tiesa, rungtynėse su Liepojos komanda šeimininkėms padėti galės ne visos žaidėjos. Išvykoje Daugpilyje nedidelę traumą patyrė Gedvilė Savostaitė, o Justina Oficerovaitė yra traumuota jau kurį laiką.

„Bus proga atsiskleisti ir augti mažiau žaidžiančioms jaunoms krepšininkėms: Gabrielei, Austei, Austėjai, Evai, Gustei, Ramintai. Tikiu, jog jos po šių rungtynių išeis patenkintos savimi, kad nuveikė gerą darbą vardan komandos rezultato ir asmeninio tobulėjimo“, - teigė „Aisčių-LSMU“ ekipos vyriausiasis treneris Karolis Abramavičius.

Lapkričio 19 d. 13:00 val. Į Kauną atvyks „Šiauliai-Vilmers“ kolektyvas. Šiaulietės ne pirmą sezoną laikomos principinėmis „Aisčių“ priešininkėmis, tad laukia itin karšta kova. MLKL čempionate kaunietės yra aukščiau nei viešnios iš Saulės miesto. „Aistės-LSMU“ laimėjo 3, o pralaimėjo 2 akistatas. Šiauliečių rezultatas - priešingas.

„Tai turbūt didžiausią svarbą iki šio sezono momento turinčios rungtynės, nuo kurių baigties stipriai priklausys, kuri komanda pateks į Karalienės taurės finalo ketverto varžybas. Šiame mače mums jau turėtų padėti ir Gedvilė Savostaitė, o komanda yra motyvuota įrodyti, jog nori varžytis ir dėl medalių, todėl laukia įdomi kova“, - žadėjo K. Abramavičius.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių