Quantcast

Ekspertas: pats efektyviausias vaistas – gyvenimo būdas

  • Teksto dydis:

Gyvenimo būdas yra pats efektyviausias vaistas. Taip sako Ann Wigmore fondo direktorius Paulius Jaruševičius. Fondas šį mėnesį organizuoja Gyvensenos medicinos ir Gyvo maisto konferencijas, kurių metu norima akcentuoti visus mokslinius įrodymus apie gyvenimo būdo įtaką sveikatai.

„Pagrindinis gyvenimo būdo elementas – maistas, kurį mes valgome. Jeigu mes netaisyklingai maitinamės, tai sukelia lėtines ligas. Jeigu mes pakeičiame savo mitybą, gyvenimo būdą, poilsį, mokame bendrauti šeimoje, bendruomenėje, tada galime pasveikti. Tokią žinią mes nešame ne tik tiems, kurie domisi sveika gyvensena, bet ir profesionalams, medikams ir taip stengiamės atnešti naują požiūrį į mediciną“, – sako P. Jaruševičius

Pasak konferencijos svečio Hipokrato instituto direktoriaus Briano Clemento, šiuolaikinis maistas yra masinio naikinimo ginklas. Visame pasaulyje, pradedant jo gimtine – JAV, maistas tapo verslu, pabrėžė specialistas. Maistas tapo prisotintas įvairių konservantų ir cheminių medžiagų.

Daugiau apie tai – pokalbyje LRT TELEVIZIJOS laidoje „Laba rytas, Lietuva“.


Šiame straipsnyje: mitybagyvenimo būdassveikata

NAUJAUSI KOMENTARAI

Marijus

Marijus portretas
Spedra suveikia stebetinai greitai- jau po 15 min po isgerimo galima tureti lytiniu santykiu be net ir minimaliu erekcijos sutrikimu. Placiau: w ww. goo. gl/j5JG2H ir w ww .goo. gl/NKPhbP

kartais

kartais portretas
Kartais lytines funkcijos atstatyti naturaliais budais nebepavyksta. Tada svarbu pasirinkti ne tik efektyvius, bet ir sveikatai saugius vaistus. Spedra- vienas tokiu. Ne vieneri tyrimai irode, kad tai geriausiai toleruojamas potencija gerinantis vaistas vyrams.

lietuve

lietuve portretas
Dar ir vienas kitą ėdame ne tik maistą maximinį.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių