Quantcast

Palangos sanatorijoje „Gradiali“ – unikalios paslaugos

Palangoje įsikūręs sveikatos centras "Gradiali" – vienintelė reabilitacijos įstaiga visoje Lietuvoje teikianti ne tik sveikatinimo, bet ir plastinės chirurgijos paslaugas.

Pa­lan­go­je įsi­kū­ręs svei­ka­tos cent­ras „Gra­dia­li“ – vie­nin­te­lė rea­bi­li­ta­ci­jos įstai­ga vi­so­je Lie­tu­vo­je tei­kian­ti ne tik svei­ka­ti­ni­mo, bet ir plas­ti­nės chi­rur­gi­jos pa­slau­gas. Sa­na­to­ri­jos iš­skir­ti­nu­mą ir uni­ka­lu­mą pa­brė­žia ir įstai­go­je dir­ban­tys spe­cia­lis­tai, apie ku­rių pro­fe­sio­na­lu­mą ir ge­bė­ji­mus kal­bos sklin­da net už­sie­ny­je.

Ir svei­ka­tai, ir poil­siui

Cent­ro pa­va­di­ni­mas „Gra­dia­li“ ki­lęs iš lo­ty­nų kal­bos, reiš­kia laips­niš­ką ge­rė­ji­mą.

„Mū­sų šū­kis ir yra – lai­kas keis­tis. No­ri­me, kad žmo­nės, tu­rin­tys svei­ka­tos pro­ble­mų, pra­dė­tų rū­pin­tis sa­vi­mi, keis­tų mąs­ty­mą. Glo­bo­da­mi pa­cien­tus, gal­vo­ja­me gi­liau nei ki­ti. Žmo­nėms ban­do­me įskie­py­ti mąs­ty­mą, jog kiek­vie­no fi­zi­nei ir psi­chi­nei būk­lei ge­riau­sia tai, kas na­tū­ra­lu ir atė­ję iš gam­tos. Taip pat ak­cen­tuo­ja­me ne­tra­di­ci­nius gy­dy­mo me­to­dus, ku­riuos mū­sų įstai­go­je pro­pa­guo­ja žmo­nės, tu­rin­tys iš­si­la­vi­ni­mą, rei­kia­mą kva­li­fi­ka­ci­ją ir pa­tir­tį“, – pa­sa­ko­jo sa­na­to­ri­jos va­do­vas Er­nes­tas Nor­vai­šas.

Nori sugrįžti

Anot jo, pa­ti sa­na­to­ri­jos ap­lin­ka sig­na­li­zuo­ja apie svei­ka­tą. Vien pu­šy­nas, jū­ra ir gry­nas oras at­vy­ku­sie­siems pa­de­da at­si­pa­lai­duo­ti ir pa­si­jaus­ti ge­riau.

„Kiek atokiau nuo Palangos centro įsikūrusi įstaiga – ideali vieta ne tik tiems, kuriuos kamuoja sveikatos problemos, bet ir norintiesiems pailsėti, pasimėgauti įvairiomis atpalaiduojančiomis procedūromis, sūkurinėmis voniomis, baseinu ar turkiškos pirties malonumais“, – šnekėjo vadovas.

Pa­sak E.Nor­vai­šo, svei­ka­tos cent­re „Gra­dia­li“ tei­kia­mos rea­bi­li­ta­ci­jos, gy­dy­mo, svei­ka­tos stip­ri­ni­mo pa­slau­gos. Pag­rin­di­nės įstai­gos kryp­tys – jun­gia­mo­jo au­di­nio ir ske­le­to rau­me­nų, en­dok­ri­ni­nės, ner­vų ir kvė­pa­vi­mo sis­te­mų gy­dy­mas.

„Gra­dia­li“ me­di­kų ir me­di­ci­nos per­so­na­lo ko­man­da pa­si­ruo­šu­si priim­ti tiek sun­kius li­go­nius, po su­dė­tin­gų ope­ra­ci­jų, trau­mų sveiks­tan­čius pa­cien­tus, tiek svei­ka­tą su­stip­rin­ti no­rin­čius klien­tus ar pail­sė­ti at­vy­ku­sius žmo­nes.

Rū­pin­da­mie­si pa­cien­tų svei­ka­ta, siū­lo­mos kiek­vie­no po­rei­kius ati­tik­sian­čios il­ga­lai­kės bei trum­pa­lai­kės gy­dy­mo ir svei­ka­ti­ni­mo pro­gra­mos.

Sa­na­to­ri­jo­je dir­ba gy­dy­to­jai rea­bi­li­to­lo­gai, psi­cho­lo­gas, gy­dy­to­jas ref­lek­so­te­ra­peu­tas, ki­ne­zi­te­ra­peu­tai, er­go­te­ra­peu­tas, dia­be­ti­nės pė­dos spe­cia­lis­tė, fi­zi­nės me­di­ci­nos ir rea­bi­li­ta­ci­jos bei bend­ro­sios pra­kti­kos slau­gy­to­jos, so­cia­li­nis dar­buo­to­jas, ma­sa­žuo­to­jai.

„Nors veik­lą pra­dė­jo­me dar vi­sai ne­se­niai, ta­čiau jau da­bar ma­to­me, kad vie­ną kar­tą ap­si­lan­kę žmo­nės čia no­ri su­grįž­ti dar kar­tą. Ma­nau, kad siū­ly­da­mi iš­skir­ti­nes pa­slau­gas, ku­rių ne­ga­li teik­ti ki­tos pa­na­šios įstai­gos, bei ga­lin­tys pa­si­gir­ti iš­skir­ti­niu dar­buo­to­jų ko­lek­ty­vu, jau da­bar už­si­tik­ri­no­me klien­tų pa­lan­ku­mą“, – sa­kė pa­šne­ko­vas.

Uni­ka­li tech­no­lo­gi­ja gro­žiui

„Gra­dia­li“ va­do­vas pa­sa­ko­jo, jog sa­na­to­ri­ja – vie­nin­te­lė įstai­ga ne tik Pa­lan­go­je, bet ir vi­so­je Lie­tu­vo­je tei­kian­ti ne tik pla­tų spekt­rą sa­na­to­ri­nio gy­dy­mo bei rea­bi­li­ta­ci­jos pa­slau­gų, bet ir siū­lan­ti plas­ti­nės chi­rur­gi­jos pro­ce­dū­ras.

At­vy­kęs dėl svei­ka­tos pro­ble­mų žmo­gus da­bar ga­li pa­si­rū­pin­ti ir sa­vo fi­zi­ne iš­vaiz­da. Įs­tai­go­je dir­ba pa­ty­ręs plas­ti­kos chi­rur­gas, tei­kian­tis pro­fe­sio­na­lias kon­sul­ta­ci­jas bei at­lie­kan­tis ko­ky­biš­kas ope­ra­ci­jas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
zxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxzxz gz
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių