Quantcast

„BaltCap“ skandalas: ar panašių aferų tikrai daugiau nėra?

Grįžti į straipsnį

Bbd ant kauno

Bbd ant kauno portretas
Šitas nesės į tiurmą su tikrais zekais ;(

tam --,,,sexspertas,,, --,,butinas issamus

tam --,,,sexspertas,,, --,,butinas issamus portretas
neprikklausomas parlamentinis tyrimas,,,--na negalima but iki kvailumo naiviam , ir tiketis kad parlamentarai prades tirt savo daromus nusikaltimus.....

GGG

GGG portretas
Aferu yra tiek...kad tai atrodo norma, o baudžiami tik tie kuri nesidalina...

Jos

Jos portretas
tesiasi nuo 1988uju iki pat dabar! Ko vertas kad ir komandiruojamuju darbuotoju puses dienpinigiu vogimas,tebesitesiantis nuo 2004uju geguzes? Ir cia tik viena is aferu,palaimintu Grybauskaites ir Blinkeviciutes,to meto finansu ir socialines apsaugos ministriu. O juk dar tukstanciai kitu tebevyksta!

Ekspertas

Ekspertas portretas
Moneywall ir FATF artimiausiuose posedžiuose šis Estijos ir Lietuvos atvejas bus darbotvarkėje, kur tokio lygio kalbos ir argumentai, kuriuos atsakingos institucijos teikia Antikorupcijos komisijai suveikti teigiamai neturi šansų. Būtinas išsamus nepriklausomas parlamentinis tyrimas, kuris išsiaiškintų politinių partijų, institucijų atsakingų už priežiūrą, kontrolę bei šio verslo reguliavimą vaidmenis. Tai atlikti privalu kadangi šis nusikaltimas buvo sisteminis ir vyko ilguoju laikotarpiu. Tikėtina jog su prižiūrinčių institucijų žinia. Seimo pavasario sesijai pateiktos atskirų Seimo narių ir Finansų ministerijos parengtos pataisos skirtos lošimų verslo griežtinimui nesusijusios su padaryto nusikaltimo turiniu ir specifika, o tai turėtų kelti dar daugiau klausimų susijusioms institucijoms ir atskiriems asmenims.

zuikis

zuikis portretas
Apie juodąjį internetądar reiktų pasidomėti...

ai

ai portretas
patikrinkit lansbirbius ir pamatysit ko nemate

na

na portretas
kaip visada, koncervatoriai nori nuvesti tyrimą klaidingu keliu, atsieit, pradėkim nuo lošimo namų priežiūros, matyt, patiems labai padai svyla, nes labai stengiasi klaidinti tiriančias institucijas

MUMU

MUMU portretas
Sklypas po euraVilniuje

ar tokiu aferu kaip stepukonio daugiau nera ??

ar tokiu aferu kaip stepukonio daugiau nera ?? portretas
ju yra ir buvo simtai , pradedant simonytes, degutienes , austreviciaus, grybauskaites kubiliaus , vagnoriaus ir baigiant visos liberatstu partijos masiuliniem ,kurlianskinem , naumavicinem , lansbirkinem aferom , o kur dar karoblines , vilytes, anusausskines milijardines aferos ... bet ju niekas netiria ir nesiruosia tyrt visi teismai, gen prokuratura, VSD , STT, FNTT, NSGK, advokatura papirkta nupirkta kysiais uzkista ir korumpuota ... todel kol nebus eleminuoti visi iki vieno sios korumpuotos strukturos ir jose besidfarbuojantys vagys ir aferistai --tol ir nebus iriamos sios bylos is esmes ,,o nusikalteliai gaus ne simbolines 2---3 metu kalejimo nuobaudas ,o sedes minimum 25 metus su turto ku ir ju giminiu bei artimuju konfiskacija.

Galerijos

Daugiau straipsnių