Quantcast

Antrajai „Iki“ žaidimo laimėtojai įteikti įspūdingo visureigio „Toyota RAV4 Hybrid“ rakteliai

  • Teksto dydis:

Prekybos tinklas „Iki“ paskelbė antrojo žaidimo „Automobilis kas mėnesį, nes mylime Jus“ visureigio laimėtoją. Prabangaus ir funkcionalaus, aplinkai draugiško juodos spalvos „Toyota RAV4 Hybrid“ rakteliai liepos 23 dieną įteikti Vilniaus universiteto profesorei dr. Nijolei Maskaliūnienei.

Antrasis laimėtas automobilis laimėtojai perduotas Vilniuje, prie Šeškinės g. 32 esančios „Iki“ parduotuvės. Prabangų hibridinį visureigį laimėjusi prof. dr. N. Maskaliūnienė sako, kad kiekvienas turėtų pasiduoti norui pažaisti, nes tai gali virsti ypač malonia staigmena.

Parduotuvėje apsiperku kas antrą dieną ir staiga pagalvojau, kad reikia užsiregistruoti į žaidimą. Man nepaprastai pasisekė.

„Parduotuvėje apsiperku kas antrą dieną ir staiga pagalvojau, kad reikia užsiregistruoti į žaidimą. Man nepaprastai pasisekė. Tokią gražią vasarišką dieną gavau žaidimo automobilio raktelius. Pasirodo, vos vienas čekis gali pavirsti tokia milžiniška dovana“, – atsiimdama raktelius kalbėjo moteris.

Ji pasakoja, kad žaidimui registravo vos du čekius. Nors yra linkusi dalyvauti žaidimuose, prizą moteris laimėjo pirmą kartą gyvenime. Prekybos tinklo atstovų skambutis jai buvo netikėtas, bet labai malonus. Vis dėlto, pasak N. Maskaliūnienės, sudėtingiausia buvo įtikinti sutuoktinį, kad ji tikrai laimėjo visureigį. Naujuoju automobiliu itin džiaugiasi ir gausus moters anūkų būrys.

„Iki“ nuotr.

„Nedvejodami leisimės į keliones po Lietuvą nauju visureigiu. Pirmiausia vyksime į Alytų, o tada – gal ir prie jūros. Tikrai skatinu visus leistis į nuotykius, leisti sau pažaisti ir sulaukti savojo laimėjimo“, – sako N. Maskaliūnienė.

„Iki“ žaidime „Automobilis kas mėnesį, nes mylime Jus“ iki rugpjūčio 29 d. galima laimėti dar du „Toyota RAV4 Hybrid“ visureigius.

Bet kurioje IKI parduotuvėje su lojalumo kortele IKI PREMIJA ar IKI PREMIJA SENJORAMS prekių už 15 Eur ar daugiau perkantys pirkėjai gali kviečiami dalyvauti žaidime. Išsamios žaidimo taisyklės interneto svetainėje www.iki.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bile Koks

Bile Koks portretas
Nei tas Ravas įspūdingas, nei visureigis. Išpūsta toyota corova ir tiek.

Nuvyle

Nuvyle portretas
Tie blogi kur skatina alkoholizma blizg buteliais
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių