Quantcast

Atsinaujinanti energetika – pigesnė elektra?

Grįžti į straipsnį

Sūduvis

Sūduvis portretas
Civilizuotame pasaulyje tai tikrai taip būtų, bet Lietuvoje kur kainas diktuoja tik beribis vertelgų godumas, ir dar didesnis godumas atkatams tų kam privalu tai kontroliuoti neleis niekam PIGTI, o ir valdžiažmogų politika, kad nuo didesnės kainos didesni mokesčiai į kiaurą biudžetą.

Kaunas

Kaunas portretas
Patikimiausia ir saugiausia bei švariausia tai hidroenergija, bet per svaigulius iš aplinkosaugos tai Lietuvoje neįgyvendinami projektai.

Pilietis

Pilietis portretas
Pigiausia elektra gaminama atominese elektrinese ir mes jos butume tureje jei ne okupantu norai ja uždaryt pries stojant i nauja sojuza. Yra dabar vel galimybe isigyt jos pigiau- tai Astravo AE, bet šeimininkai iš už atlanto neleidžia o musu valdžiai nerupi žmoniu gerove

Jeigu

Jeigu portretas
Rusijoje tebebutu tarybine santvarka - spekite,kiek lietuviu bebutu like cia?

Nera

Nera portretas
jokios "atsinaujinancios,zalios,ekologiskos" ir kitaip pateisinamos! Yra tik brangesne,kurios ir reikia monopolistams del pelnu,o valdzioms del didesnio PVM isvogimui.

ALE KAIP ČIA SUPRASTI?

ALE KAIP ČIA SUPRASTI? portretas
Tais "baisiais" sovietiniais laikais Lietuvoje už vandenį aplamai nemokėjome. Už elektrą ir šildymą mokėjome tik simbolinį mokestį. Butus gaudavome nemokamai. Viskas brangsta ir toliau brangs jau nuo 1990 metų. Tuomet logiškai kyla klausimas - kuriems velniams mums ta "laisvė" ir "nepriklausomybė", jeigu jau 24 metai kai ritamės į bedugnę?

v

v portretas
Jau atsibodo šita Lietuviška propoganda ir smegenų plovimas. Visa tai galit pasakot tiems kas gyvena ne Lietuvoj.

:)))

:))) portretas
eilinis propagandos ministerijos straipsnis skirtas pateisint kreivas siknicio aferas. kiek metuose dienu kai juroj vejas nepucia???

Galerijos

Daugiau straipsnių