Quantcast

Bankų pelnas vėl viršijo rekordus ir tai dar – ne pabaiga?

Grįžti į straipsnį

parmazonas

parmazonas portretas
O kokie klyksmai buvo paskelbus apie solidarumo mokestį...Tokie vagys ,kaip ir prekijai,niekada nebankrutuos-jie paprasčiausiai pakels kainas už aptarnavimą ir avinai susimokės.

Aš portretas
Klesti bankeliai, nes mes, lietuviai, turime baudžiauninkų mentalitetą. Nė vienas bankelis nežino, kur leidžiu pinigus ir ką perku, nes išsigryninu pinigus, kad nelystų į mano kišenę ir nesektų vartojimo įpročių. Ruošiuosi kelionei į Italiją, tai buvau įspėta, kad turėčiau grynųjų, nes kortele galimybių atsiskaityti galiu ir neturėti. Gi pas mus daugeliui patinka kontrolė, tai bankeliai smaginasi ir žeriasi pinigėlius net atsilošę. Aukso kasyklos, kai tokia publika ir toks nuolankumas.

Nesikarščiuokit

Nesikarščiuokit portretas
Pinigai nuvertejo čia ne tie 200 milijonu kaip anksčiau

Ot

Ot portretas
Jei Šveicarijoj kažkokios bobelės susivieniję padavė valdžią į Strasbūro teismą dėl šiltėjimo ir laimėjo (nors įtariu, kad čia tiesiog pavėlavęs balandžio pirmos pokštas), tai kodėl lietuviai negalėtų susivienyti ir valdžią į teismą paduoti už sugrūdimą į bankus, nepaliekant teisės rinktis? Čia nuostoliai akivaizdūs, ne taip, kaip bobučių "blogai jaučiuosi", turėtų pasisekt būlą laimėt, ar ne? O jei dar priteistų be reikalo sumokėtus bankams už neprašytas "paslaugas" pinigus grąžinti...

Grybas

Grybas portretas
Tai bankomatas sakė, kad bus " gerovės valstybė" tik nepasakė kam

Egis

 Egis portretas
Bankai Lietuvoje visiškai skurdina žmones ir valdžia nesiima jokių priemonių ,šved bankas pakėlė įkainį net už telefono kortelės mėnesinį mokestį net 100procentų ,beveik vieną eura mokestį ,kur tai matyta ,godumui ribų nėra ir nėra kam jų pažaboti ,koncervatoriai matyt gauna atkatus ir nieko nedaro ,kad tie banditai ir toliau lobtų.

kaunietis

kaunietis portretas
Puikiai atsimenu,kad konservu gaujos vyriausybe,kubilo vadovaujama,uzdege zalia sviesa maksimu vagims terioti Lietuva,svedbankiams plesti lietuvius vien uz tai,kad tais niuriais skurdziais postsovietiniais laikais sie pametedavo politiniams aferistams-daugiausia buvusiems komuniagoms-ismaldu dotaciju pagalba ju partijoms,nes tie be liezuvio jokio darbo nemokejo ir badu butu dvese.

Ir

Ir  portretas
Kaip nebus pelnas. Buvau mokesčiams skolinga lygiai vieną centą. Nuėjau į banką pervesti tą vieną centą, bankas nuo manęs nuskaičiavo 50 centų. Juokas pro ašaras.

Banku

Banku portretas
pelnai,aisku,stebina. Bet,yra keistesniu dalyku. Idomu,ka veikia Lietuvos Bankas,seimas,konkurencijos tarnyba,vyriausybe? Ir uz kiek neveikia? Ir dar idomu,kiek banku vadovai gauna is sukciu,teikdami jiems informacija,ka galima "isbuozinti"!?

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Įstūmė brangioji Tėvynė mus į bankų bėdą: jie turtėja iš mūsų pervedamų algų, o mokesčiai už išgryninamus pinigus didėja, mėnedio mokestis taip pat. Pvz.: jei seb bankui pervedami mano 900 € tai nuo bakandžio 9 d. be mokesčio galiu išsiimti tik 600€! O kaip iš jų, ypač žiemą, pragyventi? Už kitus 300 aš turiu mokėti 2%! Savo uždirbtų pinigų dalį aš atiduodu bankui. Kodėl? Kodėl uū savi algą aš dar turiu bankui mokėti? Kodėl bankų savivalę nesustabdo? Aš galiu pati nueiti į darbovietės buhalteriją (švietimo skyriaus) ir pasiimti algą be mokesčių papildomų! Bet ne negaliu - visus per prievartą sukišo į bankus! Kodėl? Kidėl aš neturiu kitos galimybės? Ar rai vadinasi demokratija?

Nuomonei

Nuomonei portretas
Aš irgi norėčiau tik grynais, bet ką daryt, kai manęs nieks neklausia ir viską į banką perveda? Aišku, išsigryninu, bet už tai privalau bankui užmokėt, kaip ir už sąskaitą ir velniai žino dar už ką. Paskolų irgi neimu ir niekad neėmiau... Kaip Tamstai taip pasisekė su tais grynais?

Nuomonė

Nuomonė portretas
Tai normalioje valstybėje jau seniai būtų viskas sutvarkyta. Ir ne tik bankai, uždirbantys milijardą visai nieko neįdėdami, tik naudodamiesi ECB pakeltomis palūkanomis. Dar didindami paslaugų įkainius. Tvarkyti reikia ir valstybines įmones, kurios be konkurencijos ir kontrolės plėšia savo klientus- tai energetikos įmonės, ES fondų skirstytojai... Didžiuliai atlyginimai, milijonai dividendų- viskas apiplėšiant liaudį, kai valdžia tyli. Kaip manote, kodėl tyli?

bliamba su jumoru--

bliamba su jumoru-- portretas
...Bankų pelnas vėl viršijo rekordus ir tai dar – ne pabaiga? Лит- овцы , смотрите это видео - Ералаш №20 "Откуда дровишки?" 6,8 млн просмотров 8 лет назад,,,( Так откуда появилась - такая хрень - Что- , Bankų pelnas vėl viršijo rekordus ir tai dar – ne pabaiga?

Litas

Litas portretas
grynuju dingimas daro savo ,nes popieriuje tik skaiciukai ,kurie neatitinka grynuju kiekio ,nes gryni jau uzjurin iskeliave .

Full zero

Full zero portretas
Švedų bankomatas sėdi soste, tai ko tikėtis?

Nuomone

Nuomone portretas
Aš asmeniškai atciskaitinėju tik grynais pinigais paskolu kreditu nejimu taip kad jiem pelno tikrai iš manes nėra o kitiems jei patinka skandinavus maitinti prašau tik po to neverkšlenkit

Klaipėdietis

Klaipėdietis  portretas
Komerciniai bankai uždirbdami tokius pelnus mūsų šalyje privalo prisidėti prie Lietuvos saugumo ir gynybos, todėl šis mokestis turi būti pratęstas, o premjerei nevalia iš anksto kiauksėti, kad mokesčio pratęsti nebėra reikalo, nes neva nebus jo iš ko mokėti, pasak jos nebus mokesčių bazės. Kažkodėl bankų pelnai milžiniški ir dar ne faktas, jog ECB artimiausiu metu palūkanų normas sumažins, tačiau bankai jau mažina terminuotų palūkanų procentą, prastina prieinamumą mažindami bankų skyrių skaičių, nuolat didina įvairius banko įkainius, grynųjų pinigų išsiėmimas ribojamas. Būtina pratęsti taip vadinamą "solidarumo" mokestį.

čia gerovės valstybė

čia gerovės valstybė portretas
valstybėje sunkmetis o bankai žmonėms palūkanas papildomais 5 % padidino tai kaip neskaičiuosi padidėjusių pelnų. būtų karas tai pirmas šūvis į banką.

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Bankai mato , kad žmonės prievarta varomi į bankus , kaip pokario metu į SIBIRĄ , BET VISKAM ATEINA GALAS, o bankai vieną kartą apsišiks KNIŪBŠTI .

turi monopolį

turi monopolį portretas
tai ir lupikauja o jiems ir lobistai valdžioje padeda.
Anonimas portretas
Ir mūsų taip vadinama demokratiškai išrinkta valdžia suteikia visas galimybes naglai be apribojimų bankams plėšikauti.

Tai

Tai portretas
dar tik pradzia! Muzikai dabar kantrus!

Galerijos

Daugiau straipsnių